2821
2789
فدات گلم من تازه ترم شش مامایی هستم زیاد بلد نیستم اما اگر سوالی داشتین بپرسیم در حد توانم راهنمایی ...

واقعا چه عالی مرسی عزیزم ایشلا موفق باشی .. پس من یه سوال دیگه م دارم ..ترشح درست بعد از پریودم مقدار خیلیی کمی بو داره این طبیعه؟یا عفونته

[QUOTE=242026537]واقعا چه عالی مرسی عزیزم ایشلا موفق باشی .. پس من یه سوال دیگه م دارم ..ترشح درست بعد از پریودم مقدا ...[/QUOTEاگه خاکستری باشه عفونت قارچیه و اگه سبز باشه عفونت باکتریایی 

اگرم که بی رنگ یا رنگ شیره مشکلی نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فدات گلم من تازه ترم شش مامایی هستم زیاد بلد نیستم اما اگر سوالی داشتین بپرسیم در حد توانم راهنمایی ...

ببخشید میشه بگین من چطور بفهمم چه روزی تخمک هام ازاد شده اخه مبگن پنج روز وقت هست براب تخمک گزاریمیشه لطفا کمکم کنین

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
ببخشید میشه بگین من چطور بفهمم چه روزی تخمک هام ازاد شده اخه مبگن پنج روز وقت هست براب تخمک گزاریمیش ...

گلم اگر سیکل هات منظم هست تاریخی که هر ماه پریود میشی رو برام بنویس تا برات روز تخمک گذاری رو حساب کنم با علائمش 

گلم اگر سیکل هات منظم هست تاریخی که هر ماه پریود میشی رو برام بنویس تا برات روز تخمک گذاری رو حساب ک ...

نه خیلیم منظم نیس چن روز اینطرف اون طرف داره ولی معمولا پریودام یه هفته ایه تقریبا ۱۱ هم تا ۱۸ هم میشه برای منم بگین چطور حساب میشه

نه خیلیم منظم نیس چن روز اینطرف اون طرف داره ولی معمولا پریودام یه هفته ایه تقریبا ۱۱ هم تا ۱۸ هم می ...

گلم تاریخی که پریود میشی رو ۱۴روز ازش کم کن 

یعنی ۱۴روز برگرد عقب 

به طور مثال شما اگه ۱۵ ام تاریخ پریود قبلیت بوده خب ۱۴روز ازش کن  میشه یکم 

یعنی یکم تخمک گذاری داری 

دو روز قبلش و دو روز بعدش هم باهاش جمع میشه 

بنابراین شما باید از روز ۲۹ ام تا سوم یک شب در میان اقدام کنی یعنی تا دیشب 

نه خیلیم منظم نیس چن روز اینطرف اون طرف داره ولی معمولا پریودام یه هفته ایه تقریبا ۱۱ هم تا ۱۸ هم می ...

علائمش هم اینجوریه که 

یک الی دو روز قبل تخمک‌گذاری به ترشحات ابکی داری 

بی رنگ و غلظتی تقریبا شبیه آب 

روز تخمک گذاری ترشحات غلیظ و بی رنگ درست عین سفیده تخم مرغ که بهترین زمان برای اقدام هست 

روز بعد از تخمک گذاری ترشحات به شکل شیر نشاسته هست غلیظ و سفید 

شما باید سعی کنی قبل از غلیظ و سفید شدن ترشحات اقدام کنی 

چون ترشحات غلیظ مانع رسیدن اسپرم به لوله فالوپ میشه 

علائمش هم اینجوریه که  یک الی دو روز قبل تخمک‌گذاری به ترشحات ابکی داری  بی رنگ و غلظتی ...

وای خیلی ممنون چه خوب توضیح دادی مرسی بعد کاری لازم نیس بکنم دراز بکشم بعدش اخه من پا میشم خودمو میشورم میشه بگی چه کار های دیگه ای کمک میکنه خودم یا شوهرم انجام بدیم زودتر نتیجه بگیریم

وای خیلی ممنون چه خوب توضیح دادی مرسی بعد کاری لازم نیس بکنم دراز بکشم بعدش اخه من پا میشم خودمو میش ...

بهتره ۵دقیقه بلند نشی و پاهاتو بزنی به دیوار  بعد بری خودتو بشوری 

فدات عزیزم ایشالله بیای توی همین همین تاپیک خبر خوب بارداربتو بدی 🥰😘😍

بهتره ۵دقیقه بلند نشی و پاهاتو بزنی به دیوار  بعد بری خودتو بشوری  فدات عزیزم ایشالله بیا ...

قربونت برم مرسی قشنگم بابت پاسخ گویت و توضیح واضح قشنگت مننونم ازت عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792