2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فردیس اصلا دوست ندارم.ولی شما بزن دیوار کرج.ببین با پولت کدوم مناطق میتونی گیر بیاری بین اونها نظ ...

من حقیقتش زدم گلشهر و کیانمهر وشهر جدید اندیشه و مهرشهر فاز ۳ میاد بیشتر نمیدونم کدوم بهتره

من حقیقتش زدم گلشهر و کیانمهر وشهر جدید اندیشه و مهرشهر فاز ۳ میاد بیشتر نمیدونم کدوم بهتره

مهرشهر بهتره 

اندیشه برای شهریار هست البته نزدیک فردیس هست 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

گلشهر تو اینها که گفتی خوبه  ولی قولنامه ای زیاده  حواستون باشه سند دار بگیرین.مهرشهر جای خوبیه ولی بستگی داره کجاش.جاهای خوبش فوق العاده گرونه.کیانمهر که خیلی خوب نیست و دور هم هست.کلا کرج.بهترین جاهاش.جهانشهر.عظیمیه.مهرشهر.مهرویلا.مرکزش هم بد نیست اگر از شلوغی بدت نیاد.فردیس ر  فردیسی ها خیلی قبول دارن ولی کلا از کرج جداست دیگه.من ۳ سال زندگی کردم اصلا دوست نداشتم محیطشو

گلشهر تو اینها که گفتی خوبه  ولی قولنامه ای زیاده  حواستون باشه سند دار بگیرین.مهرشهر جای ...

مرسی عزیزم عظیمیه و مهرشهر خیلی گرونن ولی توشون استثنا هم هست با متراژ های پایین تر