2777
2789

هزینه عمل دیگه رو جدا میگیره؟

جفت چسبیده به رحم

باید جفت رو از رحم بتراشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نمیدونم ولی زنداداش من مهرماه سزارین شد بیمارستان دولتی یک ونیم‌میلیون هزینش شد درصورتیکه بیمارستان خصوصی ۸ میلیون بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کسی میدونه واسه سزارین چند روز زودتر از 40هفته اقدام به جراحی میکنن؟ 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
کسی میدونه واسه سزارین چند روز زودتر از 40هفته اقدام به جراحی میکنن؟ 

از ۳۸ هفته شروع میکنن 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
نمیدونم برای من واجب کرد بیمارستانمم  خصوصی بود شد۱۰ تومن گفتم اطلاعاتم شاید بدردت  بخوره

کی سزارین شدی عزیزم کدوم شهر هستی؟راضی بودی از زایمانت؟

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
از ۳۸ هفته شروع میکنن 

میشه تا 40هفته واسه سز صبر کنن؟  آخه من دوقلوهام سزارین اورژانسی شدن هفته32،میخوام سر این یکی نی نیم خیلی تپل مپل باشه🥺💔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
میشه تا 40هفته واسه سز صبر کنن؟  آخه من دوقلوهام سزارین اورژانسی شدن هفته32،میخوام سر این یکی ن ...

دیگ فک کنم نهایتا تا ۳۹ هفته و ۲ روز صبر میکنن اگه بیشتر بشه ممکنه بچه خودشو آماده کنه واسه زایمان طبیعی بیاد پایین 

دیگ فک کنم نهایتا تا ۳۹ هفته و ۲ روز صبر میکنن اگه بیشتر بشه ممکنه بچه خودشو آماده کنه واسه زایمان ط ...

آهان پس میتونم به دکترم بگم تا 39هفته صبر میکنم، قبول میکنه؟  آخه من 27آبان 40هفتم تموم میشه ولی زایمانمو 12آبان زده نمیخوام اینقد زود😔

آهان پس میتونم به دکترم بگم تا 39هفته صبر میکنم، قبول میکنه؟  آخه من 27آبان 40هفتم تموم میشه ول ...

ایشالا ک قبول می‌کنه بستگی ب شرایط اون موقعت داره دیگ خب واسه توپولی شدنش لیدی میل بخور از هفته ۳۰ ب بعد بزار وزنش بره بالاتر 

ایشالا ک قبول می‌کنه بستگی ب شرایط اون موقعت داره دیگ خب واسه توپولی شدنش لیدی میل بخور از هفته ۳۰ ب ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی، این دارو روی وزن مادر هم تاثیر داره؟ 

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی، این دارو روی وزن مادر هم تاثیر داره؟ 

نه نداره گلم ی نوع شیر خشکه ک توش کلی ویتامین داره هم خانومای باردار میتونن بخور هم خانومای شیرده خیلی ام کمک کننده است تو دیجی کالا ام دیدم داره نظرات ام گذاشته بودن براش