2777
2789
عنوان

میوه نخوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 29 پست
رانی میخوره ولی طبیعی نگرفتم فقط هندونه میگیرم اونم اصلا لب نمیزنه

اب میوه بگیر با تیکه های میوه و شکر بزن . شاید خورد 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم   دخترمم خیلی ضعیفه   تاپیک آخرمو ببین

بردمش پیش متخصص  میگفتم میوه نمیخوره  میگفت تو چجور مادری هستی نمیتونی بچتو گوا بزنی ک میوه بخوره    اخه من چیکار کنم ک

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

نمیدونم پسرا چرا بعضیاشون از میوه متنفرن

داداش خودمم نه بچگیاش نه الان میوه دوس ندارع/:

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
برعکس داداش من روزی ۳وعده میوه میخوره به بابام میگم ورشکست نشدی خوبه    

داداش تو ک عالیه دیگع😶😅

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
واقعا یکهفته خونه نبود میوه ها داشتن خراب میشدن . هی مامانم میگفت قربون پسرم برم نگاه نیست میوه ها ...

وای شت😂😂😂😂

افرین بهش

باور کن نمیدونم معدست چیه . ماشالله فقط میخوره رحم نداره     مادرام که میشناسی پسردوست حر ...

عا حالا بهش  بگو خودشو با با میوع خوردن خفه نکنه😶

دقیقا مادرا پسر دوستن😂

عا حالا بهش  بگو خودشو با با میوع خوردن خفه نکنه😶 دقیقا مادرا پسر دوستن😂

ولی نمیدونی چه پوست خوبی داره واقعا میوه رو پوست خیلی تاثیر داره. صورتشو میبینی کیف میکنی