2777
2789
عنوان

گذشته نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 88 پست
[QUOTE=241969417]شاید اطراف شما اینجور باشه ولی اینطور هم که میگید نیست. یک سوال . اذیت نمیشید از ای ...

نه هنوز ولی قطعا همین کارو میکنم . چون اگه بفهمم از چشمم میوفته و دیوونه میشم 

[QUOTE= 241969417 ]شاید اطراف شما اینجور باشه ولی اینطور هم که میگید نیست. یک سوال . اذیت نمیشید از ...

آهان اگه اینجوری که مشکلی نیست ، من فکر میکردم رابطه داشته و با همشون حس عاشقانه بوده ولی ببخشیدا شوهرتون هم از اون پسر ل اشی هایی بوده که هر ماه با یک نفر میچرخیده 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب انسان عادی و نرمال حق داره که همسرش همچین گذشته ای نداشته باشه  ولی خب حالا که ازدواج ک ...

گذشته چندان  خاک*بر*سری ام نداشته 😂ولی همینک نامزدم ب غیر از من عاشق یه نفر دیگ بوده و غیر از من با چنتای دیگه ام بگو بخند کرده (ک البته اکثر جوونامون اینطوری ان )منو اذیت میکنه 

شایدم حسودی میکنم😪

ولی نامزدم میگه تو گذشته با هرکی ام دوست بوده باشی برا من مهم نیس مهم الان تویی و آیندمون 

کاش منم میتونستم بیخیال بشم

گذشته چندان  خاک*بر*سری ام نداشته 😂ولی همینک نامزدم ب غیر از من عاشق یه نفر دیگ بوده و غیر از ...

منم با یک پسری در ارتباط بودم اونم همینجوری عین ما بود. میگفت گذشته همسرم خیلی برام مهمه ، چون خودمم با کسی رابطه عاشقونه تجربه نکردم و دوست دارم اولینش همسرم باشه . حس عجیبیه . بنظرم مایی که اینجوری دوست داریم تموم و کمال همسرانمون باشیم و اونا هم همین حسو به ما داشته باشن

منم با یک پسری در ارتباط بودم اونم همینجوری عین ما بود. میگفت گذشته همسرم خیلی برام مهمه ، چون خودمم ...

دقیقا همینطوره .میخواستم عاشقی رو فقط با من تجربه کنه و ب کسی ب غیر از محبت نکرده باشه با کسی بیرون نرفته باشه 

آره خب انسان عادی و نرمال حق داره که همسرش همچین گذشته ای نداشته باشه  ولی خب حالا که ازدواج ک ...

با احترام، مخالفم. چرا باید از چشم آدم بیفتن؟؟؟ سن نوجوونی، کنجکاوی، علاقه به تجربه و..... باعث میشه یه سری اتفاقا بیفته یا یه سری تجربه‌ها اتفاق بیفته 

God help me to be strong enough not to lie to myself 
آهان فکر کردم ازدواج کردید و ولی خب بازم سخته . من نمیدونم جای شما بودم چه تصمیمی میگرفتم 😅🙄

بخاطر محبتاش و صادق بودناش ک باشه نادیده میگیرم و ب زندگیم ادامه میدم 

هدفم از این تاپیک دردودل کردن بود چون چن روزه تلنبار شده تو دلم 

آهان اگه اینجوری که مشکلی نیست ، من فکر میکردم رابطه داشته و با همشون حس عاشقانه بوده ولی ببخشیدا شو ...

لاشی نبوده شیطون بوده عزیزم

دهترا زیاد میمودن دورش خب اینم پسر جوون بوده بدش نمیومدع

با احترام، مخالفم. چرا باید از چشم آدم بیفتن؟؟؟ سن نوجوونی، کنجکاوی، علاقه به تجربه و..... باعث میشه ...

اگه در حد دوستی معلومی و شناخت جنس مخالف باشه خوبه چون اینجوری نسبت به اونا هم تجربه کسب میکنن ولی بعضی اوقات دوستی ها به سمتی کشیده میشه که جالب نیست. خودم به شخصه دوست ندارم همسرم با کسی رابطه ج داشته باشه و حس عاشقونه عمیقی رو تجربه کرده باشه ‌‌. 

با احترام، مخالفم. چرا باید از چشم آدم بیفتن؟؟؟ سن نوجوونی، کنجکاوی، علاقه به تجربه و..... باعث میشه ...

گفته شما کاملا درسته و من قبول میکنم بالاخره چه پسر چه دختر همه یه دورانی داشتیم 

ولی نمیتونم خودمو قانع کنم ک گذشته دیگه تو گذشته مونده مهم آینده اس 

اگه در حد دوستی معلومی و شناخت جنس مخالف باشه خوبه چون اینجوری نسبت به اونا هم تجربه کسب میکنن ولی ب ...

ن نامزدم قبل از من عاشق یه دختری بود و تصمیم ازدواج داشت ک دختره ول کرده رفته با یکی دیگه و رابطه ج*ن*سی ام نداشته با هیشکی

ن نامزدم قبل از من عاشق یه دختری بود و تصمیم ازدواج داشت ک دختره ول کرده رفته با یکی دیگه و رابطه ج* ...

خب پس مشکلی نیست و خب میگید الان شمارو هم دوست داره . نادیده بگیرید و به زندگیتون ادامه بدید ‌‌