2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت زن بی نظمی هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 31 پست
😢منم همین میگم با وجودی که مجرد بودم بی نهایت مرتب بودم

حالا حرف شوهرت به کنار عزیزم ببین میتونی از تودیوار یا شیپور یا هرجا چندتا قفسه طبقاتی و کشوی درب دار  دست دوم بخری خیلی کمک میکنه اطرافت مرتب بشه 

منم دوتا پسر دارم عادت دادم وسیله ای ک برداشتن باید بده سر جاش وگرنهههههههه خیلی بد میشه پسرام یکی ...

آخه من که میشینم کار زدن یواشکی اسباب بازی که جمع کردم میرن میارن 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من که میشینم کار زدن یواشکی اسباب بازی که جمع کردم میرن میارن 😒

اکه اتاق دارن برای خودشون تو اتاقشان بریزن چه عیبی داره دوست دارن بازی کنن دیگه

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
هوم. یعنی پول میریزه کارت واسه زندگی خرج میکنیم

ببخشید اما دختر مگه واسه خودت ارزش قائل نیسی؟؟؟ قراردادت تموم شد دیگه کار قبول نکن...همه چی رو دوش شما باشه ،شوهرت غر هم بزنه؟؟؟

وظیفه شوهرت هست ک کار کنه ،،این قانونه...بشین تو خونه خانومی کن...سرت و با چیزای دیگه گرم کن...

خانومایی که شاغل هستن ،شوهرشون مثه شوهر من و شما نیست که انتظار داشته باشه درامد خانوم ،خرج زندگی بشه...اونا با جنبه هستن.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
چیکار کنم یعنی 

اگه به پول کارتون نیاز مبرم ندارید و شوهرتون خسیس نیست کار نکنید

نمیشه که شما هم پول دربیارید هم کار خونه بکنید هم به دو تا بچه برسید

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

🥺😓 چه امضایی

❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»