2777
2789
عنوان

زنگ بزنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست

توی استوریت یه کلیپ یاجمله بذارکه بفهمه بااونی ومهمه.

اگه میدونی واقعاارزش داره وتنهات نمیذاره ،یه پ بذاربراش یاعاشقانه یادلخوری نمیدونم ی همچین چیزی.میگم خدایی نکرده یه زمانی شرمنده دلت نشی ک چراتلاش نکردی ازفرصتی ک پیش اومد.نمیدونم شایدغرورش نمیذاره بیادجلوواونجوری خواسته بهت بفهمونه ک هستش

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی استوریت یه کلیپ یاجمله بذارکه بفهمه بااونی ومهمه. اگه میدونی واقعاارزش داره وتنهات نمیذاره ،یه ...

گذاشتم. معینش این بود ازهم فاصله افتادیم خاطرات مونده فقط ولی فقط سین میکنه

توی استوریت یه کلیپ یاجمله بذارکه بفهمه بااونی ومهمه. اگه میدونی واقعاارزش داره وتنهات نمیذاره ،یه ...

عکس پروفایلش برداشته بود دیدم عکسش نمباره عصبی شدم گفتم بلاکم کرد منم بلاکش کردم با شماره همکارم پروفایلش دیدم دیدم کلا عکسش برداشته 

شرمنده نمیدونم معنی سین چیه چون ازاین چیزاندارم.

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

اگه میدونی ی جمله ازنت واسش پیداکن بفرس.اس کن واسش

بهش ی اس دلتنگی،یاعاشقانه بفرس اگه دوسزداشتی اگه تاحدودی فراموشش کردی ک هیچ.اگ ن بده ک ی روزپشیمون نشی ک چراتلاش نکردی