2777
2789
عنوان

هنوز نیومده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
اره خب یه سختیایی هم داره ولی حتما شیرینی هایی داره که تا اینجا اومدی دیگه

دوسال حسرت مادرشدن داشتم حالا که شدم خیلی استرس بچه دارو دارم همش توفکرشم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم اره بنظرم خیلی سخت  خودم نامزدم فعلا ولی خاهرامو ک میگن خیلی درد داشتن😰

اها زایمانو میگی اونو استرس ندارم.من استرس بعدشو دارم اینکه دیگه مال خودت نیستی نمیتوتی مثل سابق هرکاری کنی هرجا بری

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اها زایمانو میگی اونو استرس ندارم.من استرس بعدشو دارم اینکه دیگه مال خودت نیستی نمیتوتی مثل سابق هرک ...

اها ن بابا اون زیاد سخت نی تا یکی دوسالش یکم سختت میشه بعدش  عادی میشه ولی زایمانو من ترس دارم ب شوهرم میگم من ۹ ماه تو شکمم تحملش میکنم روز زایمان تو بدنیاش بیار😂😂😁

عزیزم خدابرای هم نگهتون داره فکرشم نکن همین بغل کردنش حرف زدنش و قد کشیدنش زندگیتو شیرین میکنه😍

ممنون عزیزم 

ان شاالله

اها ن بابا اون زیاد سخت نی تا یکی دوسالش یکم سختت میشه بعدش  عادی میشه ولی زایمانو من ترس ...

خخ کاش میشد 

اره بخدا کاش میشد اصلا اینطوری بود اصلا پریود نمیشدم من هر سال یکی میاوردیم😆😆😂

مردا تحمل یه ذره دردو ندارن