ramana_ab مدیر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 1391 عنوان مثبت شد💔 | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 53 پست شرایط بارداری ندارم اصلا. به شدت درگیر کار و پروژه بودم؛ ولی هدیه ی خدا مقدسهبه خاطرش تو بارداری کارمو میذارم کنار که فشار و استرس روش نباشهتا سه چهارسالگی هم خودم بزرگش میکنمخداحافظ شغل و روتین زندگی من برای پنج سالیه ذره دلم گرفت💔 یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍 1401/03/31 | 22:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamyjoon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 10760 خیلی سخته ولی منم از ته قلبم دلم میخواد بچه م فکر نکنه مادرش پیش این و اون گذاشتش و رفت سر کار من دیگه قید سرکار رفتنو زدم،تربیت و در کنار بچم بودن مهمتره برام 😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
ramana_ab مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 1391 بقیه شم بگو دیگه،دو سه ساله میشه شیطون میشه نمیشه از دستش نفس کشید خخخ حالا بذار اصل قضیه رو هضم کنم بعد😅 یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍
ramana_ab مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 1391 قدمش مبارک باشه ماروهم دعاکن حتما جانم یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍
reedrose عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5984 باور کن برای خودم آسون نیست زندگیم آرمانیم رو یه مدت کمرنگ کنم ولی برام مهمه رو تربیت بچه م وقت بذا ... اکی موفق باشی زن= انسان مرد=انسان انسان=انسان مرد=زن
ramana_ab مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 1391 من دیگه قید سرکار رفتنو زدم،تربیت و در کنار بچم بودن مهمتره برام یکم دلم نمیخواد کلا نرم سر کارتو کل محل کارمون، من هم رده با خیلی از آقایون حرفه ای و تنها خانم سنیور دولوپر بودمشاید پشت هم بار دارم شم و بچه ها که از آب و گل دراومدن برگردم یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍
فریحاوامیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 17175 حالا بذار اصل قضیه رو هضم کنم بعد😅 ببخش امروز باهاش رفتم بازار بس که دنبالش دوییدم کفری هستم هنوز،شرمندهتبریک میگم عزیزم ،نمیدونی چه روزای شیرینی در انتظارته،این که نوزاد تو خونه ت باشه،مال خودتون باشه😘
ramana_ab مدیر استارتر عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 1391 ببخش امروز باهاش رفتم بازار بس که دنبالش دوییدم کفری هستم هنوز،شرمنده تبریک میگم عزیزم ،نمی ... من خودم شیطونم، همسرم آرومیکمم که بزرگ شه با هم همسرمو کچل میکنیممرسی عزیزم یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍
mohaddesee عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1731 بقیه شم بگو دیگه،دو سه ساله میشه شیطون میشه نمیشه از دستش نفس کشید خخخ 😂😂😂شیطونیاشم قشنگه مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
روژان_خخ عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1249 عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی درمورد برنامه نویسی سوال داشتم البته اگه امکانش هست وزن الان:۶۳ وزن هدف:۵۱ قبل از ۱۵ اسفند باید به هدفم برسم عشقم میشه یه صلوات بفرستی یا یه الهی به رقیه برام بگی تا کارام درست شه؟💕