2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 57 پست
مرررررسی 

دردهای زیر شکمم طبیعیه ؟

آخه من یه مدت عفونت واژن داشتم و زخم دهانه رحم دارو بهم داد خوب شدم اما دوباره دردم شروع کن رفتم دوباره گفت بدتر شده منم اینسری دارو گیاهی استفاده کردم دردم بهتر شده 

الانم که فهمیدم باردارم 

زیر دلم تیرهای کوچیک می‌کشه ایناطبیعیه ؟

معده دردم دارم 

تلگرام داری گلم ؟

تورو خدا به منم یاد بده به بچه دارم دو تا سقطم داشتم از سقط اخریم ۱۳ ماه میگذره من سه ماهش فقط اقدام نکردم بقیه اش اقدام بودم ولی نمیشه دیگه عصبیم کرده 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست دارم دومی رو زود باردار شم به خوشی زایمان کنم دیگ تموم شه بره دوست مدارم فاصله سنی بچه هام زیاد بشه 

تورو خدا به منم یاد بده به بچه دارم دو تا سقطم داشتم از سقط اخریم ۱۳ ماه میگذره من سه ماهش فقط اقدام ...

یه مدت به بچه دار شدن فکر نکن یه مدت فقط برای دل خودت زندگی کن و هروقت بچه اومد تو ذهنت بیخیالش بشو 

یه مدت به بچه دار شدن فکر نکن یه مدت فقط برای دل خودت زندگی کن و هروقت بچه اومد تو ذهنت بیخیالش بشو& ...

اتفاقا تو اوج زمانی ک به بچه فکر نمیکردم فهمیدم حاملم .. ولی توی ۱۳ هفته بخاطر ترس شدید بچه ایست قلبی کرد تو شکمم.. دوستم ک میشه تقریبا اقواممون بامن حامله بود بچه های اولمونم همسنن دومی هم باهم حامله شدیم هرثانیه از همه چی هم پیام میدادیم بعد مال من اینجور شد اون بچش یه سالشه دیگ کم کم اونو میبینم ایقد میزیزم بهم همش میگم بچه منم بود الان قد این بود... الان تو موقعیتی هستم ک روحیه ام بشدت حساس شده نمیتونم بخدا فکر نکنم اوووف...

توروخدا اون رها شدن رو بگو من انجام بدم