2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تبریزهر۴ماه یکبار۴۰میلیون میگیرن میشه۲۵۰ بعدش وام داره ماهی۵تومن

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
البته این هر شش ماه فکر کنم 5 بار تکرار میشه.  آره خب، سخته... طرف حداقل باید ماهی چهارده پ ...

هیچی دیگه  دپرس شدم ما ک نداریم اخه یکی نیس بگه زمین خدا ب هرکی 100 متر بدین خودش بسازه اخه کسی ک 200 تومن داشته باشه میشه قشر ضعیف؟ مرغ پخته خندش میگیره

کسایی ک اولین ۴۰ تومن رو واریز کردین میشه بگین چند ماه طول کشید ؟ 

از تکمیل مدارک تا اولین واریزیتون؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
هی روزگار دلم خوش بود ک میشه... میگم امتیازمو بف وشم بهتر نیس حدااقل ی پولی گیرمون بیاد

خرید و فروش امتیاز ممنوعه ، مثل مسکن مهر نیست 

حق فروش نداری من انصراف دادم 

واسه کسی خوبه ۲۰۰ تومن داشته باشه 

هی روزگار دلم خوش بود ک میشه... میگم امتیازمو بف وشم بهتر نیس حدااقل ی پولی گیرمون بیاد

نمیدونم از اون اطلاعی ندارم

ولی اگر میتونید قسط بدین خودتون یه وام بردارین تا تحویل خونه قسط اونو تسویه کنید چون اون وامی که خودشون میدن فکر میکنم بعد از تحویل خونه قسطاش شروع میشه تا اون موقع فرصت دارین که وام قبلی رو تسویه کنید

هیچی دیگه  دپرس شدم ما ک نداریم اخه یکی نیس بگه زمین خدا ب هرکی 100 متر بدین خودش بسازه اخه کسی ...

خب همون زمین خالی رو اگه بخوای خودت یه طبقه بسازی ۲۰۰ به بالا میخواد 

کسایی ک اولین ۴۰ تومن رو واریز کردین میشه بگین چند ماه طول کشید ؟  از تکمیل مدارک تا اولین وار ...

برا شما پیامک نیومده ما هم ثبت نام کردیم هنور پیام نیومده 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خرید و فروش امتیاز ممنوعه ، مثل مسکن مهر نیست  حق فروش نداری من انصراف دادم  واسه کسی خو ...

چرا میشه فروخت یا حداقل با کسی شریک شد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
برا شما پیامک نیومده ما هم ثبت نام کردیم هنور پیام نیومده 

خیای وقته...

شاید ۶ ماه بیشتر 

ماهم پولو تو بانک نگه داشتیم برا واریزی همینجور داره بی ارزش میشه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰