2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 27 پست
خانوادم شهر دیگه زندگی میکنن و حتی حاضر نیستن سند ازدواجم رو برام بفرستن تا خودم یک غلطی بکنم، متاسف ...

ای وای🥲💔بچه هاتون بزرگن‌؟دخترن یا پسر؟

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی شکاک و روانیه، میخواد اذیت کنه، منم ازش میترسم

گلم المثنی‌ سند ازدواجتو‌ بگیر

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

محضری که عقد کردیم جمع شده و صاحبش فوت شده

ای بابا😑عزیزم بچه هات همراهت هستن یعنی طرفت‌ هستن؟مخصوص پسرتون

من جرات ندارم حتی برم قهر، چطور برم پزشکی قانونی، زندم نمیزاره

پس گلم وقتی ترسو هستی

بشین زندگی اتون کن

تغییرات زندگی حاصل ریسک پذیری آدم هاست

نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست می‌شود!!!
من جرات ندارم حتی برم قهر، چطور برم پزشکی قانونی، زندم نمیزاره

جرات نداره بهت دست درازی کنه بکم‌خجالتو بزارکنار  جیغ ودادکن‌۴تاهمسایه بشنوه واسه استشهاد محل خجالت نکش پاتو دادگاه پزشکی قانونی کلانتری همه جا بزار این‌دنیا نخوری میخورنت 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خانوادم شهر دیگه زندگی میکنن و حتی حاضر نیستن سند ازدواجم رو برام بفرستن تا خودم یک غلطی بکنم، متاسف ...

عزیزدلم‌ منم تنها بودم ولی بخودت متکی باش  برو تو شناسنامه تونگاه کن دفتر عقدو ازدواجت نوشته ثبت و احوال شهرتون ببر  ادرس دقیق محضریکه عقدکردی رو درمیارن برو همون دفترخونه تقاضای المثتی عقدنامه کن نگو عقدنامه دست خانوادته بکو  گم‌شده برات المثنی صادرمیکنن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
محضری که عقد کردیم جمع شده و صاحبش فوت شده

برو ادرس ازثبت‌بگیر برات توضیح دادم