2777
2789
عنوان

قلبم شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب شوخی میگفتن بعدم منم از خواهر برادرام زشتترم😌 ول کن بابا مهم نباشه برات 

شوخی هم حدی داره دیگه! اگه حرفی بزنی که طرف مقابلت نخنده و همراهی نکنه، اون دیگه شوخی نیست.

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
اینقدر بدم میاد ازینایی ک راجب هرچیزی نظر میدن مخصوصا زیبایی رو مقایسه میکنن 

وای دقیقا💔 خب چیکار کنم خدا منو اینجوری آفریده دیگه

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

حرف دیگران واست مهم نباشه همه چرت میگن:/

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

ببین به قول صدف بیوتی ادم باید حقیقتو بپذیره چرا خودتو اذیت میکنی 🙄من یه دوست دارم کپیه ایشواریاس معلومه من پیش اون خوشگل نیستم واقعیته و فدای سرم که نیستم 😂😂 یا خواهر کوچیکم قد بلندترو خیلی زرنگتر از منه یه سری ویژگیای منم  از اون بهتره، بپذیر ناراحتم نشو چون  کار عبثیه واقعا😁

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
من ۲۲ اون ۲۰

عزیززم

۲۲ سالته چرا مثل ۱۳ ساله برخورد میکنی خب اگ واقعا اون خوشگلتره خوشگلتره دیگ چرا باید خودت  با اون مقایسه کنی 

خواهرته اصلا خیلی باید حال کنی یکی بگه چه خواهر زیبایی داری 

بعدم قیافع ک دست خود ادم نیست بعدم خیلی خودتو درگیر اینکه کی خوشگله کی نیست نکن چرا چون ب خودت میایی میبینی۳۵ سالته ن زندگی خوبی برا خودت درست کردی ن اون زیبایی جوونیت مونده 

خلاصه قیافه ماندگار نیست جفتتون قراره پیر بشین و اینکه هیچ وقت نمیتونی خواهرتو بزاری کنار پس بجای حسادت کنار بیا ب خودت بگو چه خوب ک خوشگله خواهر منه دیگ

خدایا شکرت...🦋