2777
2789
عنوان

گیر کردم کمک😭😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست
الکل یا ژل ضدعفونی بزن روی دستمال کاغذی پاک کن

نمیشه امتحان کردمم آب لیمو رم امتحان کردم دیگه الانه اسید بریزم رو خودممم😂😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد لاک با دستمال مرطوب پاک میکردی 

عقلم نرسید متاسفانه😂😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
همینکاری کردم دستمالم چسبید بدتر شد😂😂😂😂

پارچه کهنه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ناخنات قشنگه ماشالله

فعلا که نابود شدد اگه از این بدبختی درام دیگه تا دو روز لاک نمیزنم قول میدمم😂😂😂😂

نه ناخنام خراب میشننن تو گوگل خوندم ی لاک دیگه بزنی روش پاک میشه الان اونم رف روش دستمال چسبید اصلا ...

😂😂😂  من اگه پد لاک پاکنم تموم میشه و مثل تو. گیر میکنم میرم از مغازه بابام تونر میارم زود پاک میشه😁

😂😂😂  من اگه پد لاک پاکنم تموم میشه و مثل تو. گیر میکنم میرم از مغازه بابام تونر میارم زود پا ...

خوش به حالتتت اگه بابام بود الان میرف برام میخریددسریع ولی شهر دیگهس مامانمم الان میگه خودت پاشو برو تنبل😂😂😂😂