2821
2789
عنوان

گیر کردم کمک😭😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست
الکل یا ژل ضدعفونی بزن روی دستمال کاغذی پاک کن

نمیشه امتحان کردمم آب لیمو رم امتحان کردم دیگه الانه اسید بریزم رو خودممم😂😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد لاک با دستمال مرطوب پاک میکردی 

عقلم نرسید متاسفانه😂😂😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
همینکاری کردم دستمالم چسبید بدتر شد😂😂😂😂

پارچه کهنه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ناخنات قشنگه ماشالله

فعلا که نابود شدد اگه از این بدبختی درام دیگه تا دو روز لاک نمیزنم قول میدمم😂😂😂😂

نه ناخنام خراب میشننن تو گوگل خوندم ی لاک دیگه بزنی روش پاک میشه الان اونم رف روش دستمال چسبید اصلا ...

😂😂😂  من اگه پد لاک پاکنم تموم میشه و مثل تو. گیر میکنم میرم از مغازه بابام تونر میارم زود پاک میشه😁

خوب بخورشون 😂😂😂

نه ناخنام خراب میشن😭😂

😂😂😂  من اگه پد لاک پاکنم تموم میشه و مثل تو. گیر میکنم میرم از مغازه بابام تونر میارم زود پا ...

خوش به حالتتت اگه بابام بود الان میرف برام میخریددسریع ولی شهر دیگهس مامانمم الان میگه خودت پاشو برو تنبل😂😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز