2777
2789
عنوان

عشقم رفت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ول کن توروخدا  هرچی بیشتر منت بکشی بیشتر برات قیافه میگیره  چرا اینجوری وابسته میشین به ...

اخه اون وابسته بود خیلی ابراز علاقه میکرد خیلی. اما الان دیگه نه...  میگه بهم برخورده هرچی از دهنت درومد گفتی

برگی افتاده ام بر زمین، خدایا منو ببین 🍃 خدایا شکرت به داده ها و نداده ها.
خب شاید واقعا خوابش برده حضوری از دلش در بیار  

اره باید برم... امتحان دانشگاهم دارم😔

بزنم تو سرت که خودتو کوچیک کردی این عشق نیست عزیزمن وابستگیه خوب جواب نداده میتونست قبلش بگه خسته ام میخوابم اگه کسی واقعا ادمو بخواد اصلا دنبال بحث نمیگرده که بره رفت خداپشت و پناهش خودتو کوچیک نکن بذار منتتو بکشه

وقتی یه پسر فاصله میگیره باید بزاری بعد چند روز خودش برمیگرده وقتی التماس میکنی دیگه ارزشی برات قائل نیست پردا زا زنای دست نیافتنی و مغرور بیشتر خوششون میاد یکم صبر کن برمیگرده بحثتوت جدی نبوده  همه مردا اینجورین اولش داغن کم کم میفهمن

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

با این یا هر مرد دیگه ای باید با سیاست برخورد کنی

دلتنگ شدی نشون نده 

پیام نداد نده نگو چرا انلاین بودی

جواب نداد انقد پیام نده تا خودش جواب بده

بیمحلی نه ولی تا حدودی بیتفاوت بودن براشون خوبه

نباید بفهمن وابسته ای وگرنه اذیت میکنن

برو سر درست هیچ پیامی نده اگه بخواد یکم زمان بگذره میاد اگه نخواد هم ۱۰۰۰ تا پیام بدی نمیاد فقط دورتر میشه

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

حالا دوروز جلوی خودتو بگیر تماس نگیر ببین چی میشه

میگه دوستت دارم ولی دیگه برو.  با دست پس میزنه با پا پیش

بزنم تو سرت که خودتو کوچیک کردی این عشق نیست عزیزمن وابستگیه خوب جواب نداده میتونست قبلش بگه خسته ام ...

نه اتفاقا روابط واقعیه که دعوا داره دلخوری داره بحث داره ولی آخرش بازم تحت هرشرایطی باهم میمونن

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
با این یا هر مرد دیگه ای باید با سیاست برخورد کنی دلتنگ شدی نشون نده  پیام نداد نده نگو چرا ا ...

درسته. ولی امروز بنظرتون برم پیشش 

درسته. ولی امروز بنظرتون برم پیشش 

من نمیدونم رابطتتون چجوریه بری بهتر میشه یا نه. ولی رو ۹۰ درصد مردا نتیجه عکس میده وقتی فاصله میگیرن اگه بچسبیم بهشون عصبانی میشن بیشتر فاصله میگیرن 

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی