2777
2789

چیشده گل؟

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما زندگیو دوست داری ک اومدی مطرح کردی 

چون دنبال ی راه حلی ک منصرف شی

پس بهش فکر نکن و از این مزخرفات دور باش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اینو بدون تو این دنیا واسه هیچ چیز و هیچ کس آدم نباید به خودکشی فکر کن.چون بعد از خودکشی سختی های بدتری تو اون دنیا در انتظارته.گناهه بزرگیه.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

شوهر نامردم زندگیمو جهنم کرده خدا ازش نگذره

خدا به راه راست هدایتش کنه. ببین قلقش چیه؟ببین با چه روشی درست میشه؟خودکشی که راهش نیست عزیزمن

فک میکنی خودت بکشی درست میشه 😶 همه تو زندگی هاشون مشکل دارن قربونت قرار نیست ک جون خودشون بگیرن هرچ ...

خودم به جهنم خانوادم دیگه خسته شدن مریض شدن از دستش خدا لعنتش کنه خب اگه من نباشم دیگه نهایتش یه سال بخاطر  مردنم ناراحت میشن ولی الان هی دم به دیقه دعوا و کتک کاری میشه کلی به خانوادم فحش میده اصلا هم خجالت نمیکشه