2777
2789
عنوان

شماره ناخن کار که بیاد منزل لطفا

7906 بازدید | 26 پست
شماره یه ناخن کار فورى
نمایندگی انحصاری محصولات بهداشتی نوزاد و مراقبتهای مادر مارک PUR در ایران با مجوز واردات از وزارت یهداشت. دارای برچسب اصالت و سلامت کالا. www.aryapersian.ir

سلام دوستان منم ناخن كارم خيلي خوبه مخصوصا كار پديكورش كارش فوق العادست و اصلا هوا نميگره كاره كاشتش.قيمتاشم عاليه به هركس معرفيش كردم خيلي راضي بوده خودش چون دفتر كار داره هر تايمي بخواين وقت ميده به درد خانم هاي كارمند مثل من ميخوره كه ٨ شب تازه ميتونن برن ترميم🙂

خونه هم مياد فكر كنم اگر مطمين باشه 

گفتم شايد به درد بقيه دوستان بخوره

اين شمارشه اسمش بهارگل

٠٩٣٨٣١٤٠٢١١

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه مامان های گل و مامان های اینده...بچه ها من همیشه فقط نی نی سایتو میخوندم و از نظرات خیلی استفاده میکردم اما خیلی کم نظر میدادم به پیشنهاد یکی  سحر ۵۹ رفتم پیش یه خانمی تو پونکه سمت بلوار همیلا اسمشون بهار گل بود یه سری روزا تو سالن هستن سمت سعادت اباد و یه سری روزا تو پونک هستن که یه واحد اپارتمان کوچیک برای خودشون دارن و مستقل کار میکردن...اما واقعا با حوصله بودن و با دقت قیمتاشونم عالی بود من الان دوبار ترمیم رفتم خیلی راضی هستم...و چون جا برای خودشونه حتی شب ها هم خیلی گیر باشید وقت میده..

کارشون تمیز بود در کل و خیلی خوش اخلاق 

اینم شمارشونه ۰۹۳۸۳۱۴۰۲۱۱ 

سلام مامانا . من ناخنکار هستم . هفته ای سه روز سالن  کار میکنم .سه روز دیگه هم به صورت سیار خونه ی مشتریام میرم .اگه خواستین تماس بگیرید.البته فقط مامانای شهر تهران 😘

۰۹۹۰۱۴۸۷۶۳۰

سلام عزیزم 

من دوره بارداری خیلی دنبال همچین موردی بودم یکی دوجا زنگ زدم گفتن نمیان خیل رو اعصابم بود بالاخره با کلی زحمت یکی پیدا شد با کلی نازو کرشمه اومد خونه ولی جدیدا خواهرم می گفت یه سایتی تو همین زمینه راه اندازی شده به نام بانولوکس اگه اشتباه نکنم فکر کنم آدرسشم اینجوری بود

banoolux,con

حالا باز چک کنید ولی اگر همچین موردی باشه عالیه چون من که خیلی اذیت شدم

سلام خانوم گلا ، من ناخنکار هستم .هم تو منزل خودم که سمت جیحون هست خدمات ناخن انجام میدم هم اینکه به صورت سیار تمامه مناطق  تهران میتونم منزلتون بیام و ناخناتونو خوشگل کنم . برای دیدن نمونه کارها و گرفتن وقت با این شماره تماس بگیرید یا واتس آپ پی ام بدید

۰۹۹۰۱۴۸۷۶۳۰ 

رها خالقی ۰۹۳۶۹۱۲۶۵۳۰

❤🙏
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
💅 ارائه انواع خدمات ناخن
❤کاشت ناخن،
🧡ترمیم ناخن،
💛ژلیش،
💙مانیکور،
💚پدیکور،
💜نقش حنا،
💝انواع طراحی ناخن(مدرک تخصصی طراحی)
♡ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی♡
💅جهت هماهنگی بیشتر با من در ارتباط باشید.🙏
🆔️ @raha_nails_design
🆔️ @raha_nails_design
🆔️ @raha_nails_design
🆔️ @raha_nails_design
♡♡♡♡♡♡♡♡♡
#رها_خالقی #ناخن #ناخن_تهران #کاشت_ناخن #طراحی_ناخن #مانیکور #پدیکور #ناخن_ولنتاینی #ترمیم_ناخن #دیزاین_ناخن #طرح_ناخن #کاشت_ناخن #فرنچ_ناخن #لاک_ژل #ژلیش #ناخن_دست #ترمیم_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_منزل #نقش_حنا #حنا #ایربراش_ناخن #آمبره_ناخن
#raha_nails_design #Raha_nails #raha_nsil #Raha_khaleghi #nails #Henna #Manicure #Pedicure

من رها خالقی هستم🤗
💅 ارائه انواع خدمات ناخن
❤کاشت ناخن،
🧡ترمیم ناخن،
💛ژلیش،
💙مانیکور،
💚پدیکور،
💜نقش حنا،
💝انواع طراحی ناخن(مدرک تخصصی طراحی)
♡ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی♡
💅جهت هماهنگی بیشتر با من در ارتباط باشید.🙏

اینستاگرام: 🆔️ @raha_nails_design
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
#رها_خالقی #ناخن #ناخن_تهران #کاشت_ناخن #طراحی_ناخن #مانیکور #پدیکور #ناخن_ولنتاینی #ترمیم_ناخن #دیزاین_ناخن #طرح_ناخن #کاشت_ناخن #فرنچ_ناخن #لاک_ژل #ژلیش #ناخن_دست #ترمیم_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_منزل #نقش_حنا #حنا #ایربراش_ناخن #آمبره_ناخن
#raha_nails_design #Raha_nails #raha_nsil #Raha_khaleghi #nails #Henna #Manicure #Pedicure

سلام بانوهای عزیز

🌺بهار ۱۴۰۰‌ مبارک🌺

🧚🏻‍♀️من رها هستم🤗

خدمات زیبایی ناخن را در محل و منزل شما با کامل‌ترین، با کیفیت‌ترین لوازم و تنوع بالای لاک ژل ارائه می‌دهم.

من سالن هم دارم اما اوایل سالی که گذشت (۱۳۹۹) دیدم شرایط کرونایی باعث شده خیلی از خانم‌های زیبا پسند و مامان‌های گُل نتونند تشریف ببرند سالن، یا براشون سخت باشه که مراقب خودشون و کوچولوشون باشن، بالاخره هرچقدرم که پروتکل‌ها در سالن رعایت بشه، بازم شما عزیزان استرس دارید.

👏 پس تصمیم گرفتم با کلی لوازم خوشگل و خوشگل پسند بیام پیش شما، که دیگه نگران نباشید.🥰

⁉️حالا شرایط کاری من چجوریه؟

✔ من هزینه رفت و آمد نمیگیرم.

✔ تمامی لوازم همراهم هست، نگران نباشید.

✔ مدرک تحصیلی و دانشگاهی من گرافیک و تصویرسازی است پس نگران طرح و رنگی که انتخاب کردید نباشید🥰

✔ بشدت پروتکل‌های بهداشتی را جدی می‌گیرم.

✔ اگر میخوای بهم اعتماد کنی، میتونی توی سایت (خدمت از ما) سفارش و درخواستت رو ثبت کنی که مطمئن بشی از جای امن و معتبری انتخاب و رزرو کردی. متخصص برترش هم هستم در حوزه ناخن🥰

اینم لینک پروفایلم، که میتونی نظر مشتری‌ها و آلبوم کارم رو ببینی👇

https://khedmatazma.com/pro/218955-رها-خالقی?service=1171

✔ اگر دختر کوچولو هم داشته باشید خدمات رایگان براش هدیه دارم🥰

🆔️ پیج اینستاگرامم

https://instagram.com/raha_nails_design

📱 09369126530

🥰رها خالقی

سلام سلام

🌺مجدد بهار ۱۴۰۰‌ رو بهتون تبریک میگم🌺

من رها هستم🧚‍♀️

خدمات زیبایی ناخن را در محل و منزل شما با کامل‌ترین، با کیفیت‌ترین لوازم و تنوع بالای لاک ژل ارائه می‌دهم.

اواخر سال ۱۳۹۸ و اوایل سال ۱۳۹۹ بخاطر شرایط سخت کرونایی خیلی از خانم‌های زیبا پسند و مامان‌های گُل نمی‌تونستند تشریف ببرند سالن زیبایی، بالاخره هرچقدرم که پروتکل‌ها در سالن رعایت بشه، بازم آدم استرس این ویروس ناقلا رو داره.😥

.

پس تصمیم گرفتم بار و بندیلم رو ببندم و با کلی لوازم خوشگل و خوشگل پسند بیام پیش شما، تو محل و منزل شما عزیزان🥰

اینجوری خیالتون راحت‌تر هست.

👏 ما خانوما تحت هر شرایطی، زیبایی خودمون برامون اولویت داره.😊🥰

خانوم‌هایی که کوچولو دارن، کنار کوچولوهاشون هستند.

خانوم‌هایی که همیشه نگران پیشی🐈 و هاپوهاشون 🐕 بودن، که تو مدتی که سالن هستند، دست چه کسی بسپارندش، هم دیگه نگرانی نداشته باشید.😊

خلاصه که من کنارتون هستم.😊

.

✔ من هزینه رفت و آمد نمی‌گیرم.

✔ تمامی لوازمم همراهم هست.

✔ مدرک تحصیلی و دانشگاهیم گرافیک و تصویرسازی هست، پس نگران طرح و رنگی که انتخاب کردید نباشید.🥰

✔ اگر میخوای بهم اعتماد کنی، میتونی توی سایت یا اپلیکیشن 《خدمت از ما》 سفارش و درخواستت رو ثبت کنی که مطمئن بشی از جای امن و معتبری انتخابم کردی. متخصص برترش هم هستم در حوزه ناخن🥰

🆔️ @khedmatazma

اینم لینک پروفایلم، که میتونی نظر مشتری‌ها رو ببینی👇

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

📱 09369126530

🆔 @raha_nails_design

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

#رها_خالقی #ترمیم_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_منزل #ترمیم_ناخن_در_تهران #نقش_حنا #ناخن #ناخن_تهران #کاشت_ناخن #کاشت_ناخن_پا #کاشت_ناخن_دست طراحی# _ناخن #مانیکور #پدیکور ت# رمیم_ناخن #دیزاین_ناخن #طرح_ناخن #فرنچ_ناخن #لاک_ژل #ژلیش #ناخن_دست ناخنکاران_تهران#  ترمیم_ناخن_منزل#  

#raha_nails_design #Raha_khaleghi #nails #Henna

سلام سلام

من رها هستم🧚‍♀️

همه ما خانوم‌ها از اواخر سال ۱۳۹۸ و کل سال ۱۳۹۹ و الان  سال ۱۴۰۰، بخاطر شرایط سخت کرونایی نمی‌تونیم برای انجام کارهای زیبایی بریم سالن.

بالاخره هرچقدرم که پروتکل‌ها در سالن رعایت بشه، بازم آدم استرس این ویروس ناقلا رو داره.😥

من خدمات زیبایی ناخن را در محل و منزل شما با کامل‌ترین، با کیفیت‌ترین لوازم و تنوع بالای لاک ژل ارائه می‌دهم.

.

✔ مدرک تحصیلی و دانشگاهیم گرافیک و تصویرسازی هست، پس نگران طرح و رنگی که انتخاب کردید نباشید.🥰

✔ اگر میخوای بهم اعتماد کنی، میتونی توی سایت یا اپلیکیشن 《خدمت از ما》 سفارش و درخواستت رو ثبت کنی که مطمئن بشی از جای امن و معتبری انتخابم کردی. متخصص برترش هم هستم در حوزه ناخن🥰

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

📱 09369126530

🆔 https://instagram.com/raha_nails_design

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

سلام سلام

🌺من رها هستم🧚‍♀️

اواخر سال ۱۳۹۸ و اوایل سال ۱۳۹۹ بخاطر شرایط سخت کرونایی خیلی از خانم‌های زیبا پسند و مامان‌های گُل نمی‌تونستند تشریف ببرند سالن زیبایی، بالاخره هرچقدرم که پروتکل‌ها در سالن رعایت بشه، بازم آدم استرس این ویروس ناقلا رو داره.😥

.

پس تصمیم گرفتم بار و بندیلم رو ببندم و با کلی لوازم خوشگل و خوشگل پسند بیام پیش شما، تو محل و منزل شما عزیزان🥰

اینجوری خیالتون راحت‌تر هست.

خانوم‌هایی که کوچولو دارن، کنار کوچولوهاشون هستند.

خانوم‌هایی که همیشه نگران پیشی🐈 و هاپوهاشون 🐕 بودن، که تو مدتی که سالن هستند، دست چه کسی بسپارندش، هم دیگه نگرانی نداشته باشید.😊

خلاصه که من کنارتون هستم.😊

.

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

📱 09369126530

🆔https://instagram.com/raha_nails_design

𖠇𖠇࿐ྀུ༅♡࿇༅═‎‌‌‌‌‌‌┅─

◇ صفحه هنرے: رها خالقی

#رها_خالقی #ناخن #ناخن_تهران #کاوشت_ناخن #کاشت_ناخن_پا #کاشت_ناخن_دست #طراحی_ناخن #مانیکور #پدیکور #ترمیم_ناخن #دیزاین_ناخن #طرح_ناخن #فرنچ_ناخن #لاک_ژل #ژلیش #ناخن_دست #ترمیم_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_در_منزل #کاشت_ناخن_منزل #ناخنکار_منزل #طراحی_ناخن_پا #لاکژل #ناخنکار_در_منزل #ترمیم_در_منزل #پدیکور_در_منزل #ناخن_کار_در_منزل

#raha_nails_design #Raha_khaleghi #nails