2777
2789

زندگی پس از زندگی اونا کت خودکشی کردن رو ببین

اونا که خود کشی میکنن تا ابد تو جهنم میمونن

شرایطت سخته میدونم

منم مثه توام 

با این فرق که تو رفاه نیستم

قوی باش

سنی نداری که

درس بخون و پیشرفت کن

خودتو با دوستات سرگرم کن و کلا حواستو از حال و هوای خونه پرت کن

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی

کم کم مشکلات حل میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من توی سن ۱۱سالگی سختی هام شروع شد اوراه شدم بابام خودکشی کرد ولی زنده موند مامان بابام هر روز دعوا ...

چرت نگو زندگی کن 😐

خود کشی ک چی فک کردی بعدش یکی یادت میوفته؟؟ ی جا ب خاطرت تعطیل میشه یا مردم دو روز ب خاطر تو فکرن؟ بر هیچکس جز خودت مهم نیست پس ارزش و کارایی که می تونی بکنی و زیر سوال نبر چند سال دیگه ب تفکر الانت تاسف می خوری اگه خودت بتونی خودتو نجات بدی 

سلام اگه حالت بده بلند بلند گریه کن جیغ بزن 

هرچی تو دلته بریز بیرون 

فوش بده به اونی که عصبانیت کرده 

و بعدش برو حمام وبعد یه چیزی بخور بخواب دیگه ....راحت شدی وروحت یکم ریلکس شده 

بعدا اینکار کردی درمورد مشکلت فک کن 

من توی سن ۱۱سالگی سختی هام شروع شد اوراه شدم بابام خودکشی کرد ولی زنده موند مامان بابام هر روز دعوا ...

تنها پیشنهادی ک میتونم بهت کنم اینه تا میتونی درس بخون رشته خوب قبول شو مستقل شو دستت بره جیب خودت هر چقدم از لحاظ مالی خوب باشید و از خانوادت جدا شو 

خودکشی کنی بمیری اون دنیا برات فرش قرمز پهن نکردن اینقد عذاب میکشی که ارزوی برگشت به دنیا رو داری ولی دیگ برگشتی وجود ندارع و تا قیامت باید عذاب بکشی 

همیشه از اهنگ های غمگین متنفر بودم ولی الان بلایی سرم اومده که دیگه اهنگ های مهرابم گوش میدم🖤

من نمیدونم مشکلت چیه فقط میدونم اگه زندگی سخته برای همه سخته

هر کس یه مشکلی داره حتی اونایی که ظاهرا خوشحال و خوشبختن یه غمی دارن

خدا گفته انسان و در سختی آفریدیم

ولی خودکشی راه حله ایا؟

ما دیر یا زود خودمون می میریم چرا گناه کبیره کنیم؟

چرا اخرتمون رو خراب کنیم؟

تو الان جونی چرا باید این فکر هارو کنی

قول میدم ۱۰ سال دیگه به این افکارت میخندی

توکل کن به خدا اون همیشه باتوعه

مادر پدری که تورو فقط بدنیا اورده....اونی که خلقت کرده رو بچسپ چرا خانواده ؟؟؟

اینا شعار نی خوانواده منم نابوده یه چی میگم یه چی میشنوی یاااا

عزیزم یا با اورژانس اجتمایی که شمارش ۱۲۳ هست تماس بگیر و شرایطت رو بگو یا اینکه با ۱۴۸۰ تماس بگیر و با مشاور و روانشناس صحبت کن و مشکلاتت و واضح بگو تا راهنماییت کنن. اگر بدونن شرایطتون واقعا غیر قابل تحمله و شما نمیتونید تحمل کنید شمارو از خانوادتون جدا میکنن.

میدونم شاید فکر کنی دارم نصیحتت میکنم اما اینو بدون زندگی خیلی ارزشمنده هر لحظه اش حتی با وجود سخت گذشتن تحمل کن بهت قول میدم روزای خوب تو راهه شما اینطور که گفتین از نظر مالی در رفاه هستین خدارو شکر نمیخام بگم مسئله ای که باهاش دستو پنجه نرم میکنی مورد کوچیکیه اصلا ولی باور کن آدن هایی هستن که برای نون شب دقیقا فقط نون خالی موندن دیدم که میگم ولی به زندگی ادامه میدن چون امید دارن وضع زندگیشون بهتر خواهد شد زندگی طولانی پیش رو داری باید بزرگ بشی وتموم لحظه های شیرین رو تجربه کنی در حق خودت این ظلم بزرگ رو نکن باور کن در لحظات آخر پشیمون میشی که شاید خیلی دیر باشه مراقب خودت باش هر موقع وجنگ ودعوا شروع شد برو توی اتاقت یه ۶دفون بزن ویه آهنگ آروم گوش کن وبگو این نیز بگذرد...

خدایا امیدم فقط به خودته

عزیزم میدونم روزای سختی روگذروندی ولی بدون اجر صبر تک تک لحظاتت نزد خدامحفوظه دنیامحل آزمایش وگذره وهیچ سختی ای پایدار نیست وباید از تک تک لحظات زندگیمون استفاده کنیم اگر تهرانی بهم درخواست دوستی بده تادوتاکتاب برات بفرستم تابدونی که اتفاقا افرادی که مشکلات بیشتری داشتن روح بزرگتری دارن خودشون درعالم ذر یاپیش ازماده بادیدن این سختی ها این زندگی روانتخاب کردن چون توان تحمل این مصیبت هارودرخودشون دیدن وصدالبته اجراین سخوی هارو...توالان مثل یه دانشجوی پزشکی هستی یه رشته ی سخت رو انتخاب کردی چون توتنش رودرخودت دیدی واستعدادش روداشتی حالا انتخاب باخودته تحمل کنی وروحت روتعالی بدی یاخودت روبکشی وبزرگترین نعمت هستی رواز خودت بگیری واطرافیانت رودرغم وغصه فروببری 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز