2777
2789
عنوان

هیچکس حاضر نیست با من ازدواج کنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 27 پست

چرا فکر میکنید هرکی ارایش کنه یا اصلاح کنه همه جذبش میشن و خواستگار داره....

اینجور نیست

خودتو درگیر نکن

نابودت میکنه فکرو خیال

به اهدافت فکر کن

همه چی در ازدواج خلاصه نمیشع‌

ازدواج خیلی خوبه اما نه انقدر که خودتو سرخورده بدونی.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

میدونی منم اصلا اصلاح نکرده بودم حتی توی جلسه خواستگاری هم نشد به دلایلی حتی یه چیز کوچیک ولی خوب الانم شوهر کردم ربطی نداره 

هر وقت قسمت باشه ازدواج می کنی عزیزم 

انشا الله خوشبخت بشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که اوج جوونی و زیبایته خاستگار نداری میخوای ۴۰سالت شد خاستگار بیاد به مادرت بگو زمانه عوض شده دیگ دوره قاجار که نیست با یه من پشم و سیبیل سوگلی شاهر بشم .بگو تا به خودم نرسم شوهر نمیکنم مقابلشون بیست کم کم اصلاح کن .منم نمیزاشتن اصلاح کنم هر وقت میرفتم حموم ذره ذره از ابروهام برمیداشتم تا کامل اصلاح کردم 

باورم نمیشه اجازه اصلاح ابرو نداری  بمیرم درکت می‌کنم

میگه دختری من آبرو دارم حق نداری دست به ابروهات بزنی ، یه بار یه خورده مرتبش کردم قیافم خیلی خوب شد مامانم بهش گفت به طرز وحشتناک منو کتک زد و بهم گفت بی آبروی جلف

از بعضی مادرا حرصم میگیره 

تا دختر میخواد کاری کنه حرف از خونه شوهر میزنن و شخصیت و اعتماد به نفس بچه رو میترکونن و برای خود شخص و هویت دختر به تنهایی ارزش قائل نیستن 

کاری میکنن دخترشون تمام فکر و خیالش میشه شوهر چون ازادی هاشو در ازدواج میبینه و تهشم میشه این احساسات منفی در وجود دختر

الان دیگه دخترایی که سبیل برنمیدارن ابروشون نامرتبه کسی خوشش نمیاد. ابروی مرتب خیلی رو چهره تاثیر داره. تازه اینکه میگن ازدواج کردی هر کاری خواستی بکن، بعد ازدواجم شوهرت میگه خونه بابات هر کاری میخاستی میکردی اینجا نمیشه.

منم بابام و داداشم خیلی حساسن ولی من ۱۶ سالگی کم کم ابرو برداشتم یه جوری که یهویی تغییر نکنی ...مردا دقیق نیستن تو این موارد..منم چادر می پوشم،شیک باش،رفت و امد خانوادگی داشته باش

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

عزیزم باور کن اونیکه قسمتت باشه با همون کرک و پشم

هم میخوادت 

به پدر و مادرت بی احترامی نکن 

و از خدا بخواه یه همسر خوب نصیبت کنه که کنارش 

خوشبخت بشی. 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
الان که اوج جوونی و زیبایته خاستگار نداری میخوای ۴۰سالت شد خاستگار بیاد به مادرت بگو زمانه عوض شده د ...

تازه مانتو هام همه رنگشون بده و کلی بلند اصلا نمیزاره مانتو کوتاه بپوشم به خدا که دیگه خسته شدم کاش بمیرم چون هیچکس حاضر نیست با یه همچین دختری ازدواج کنه

باورم نمیشه اجازه اصلاح ابرو نداری  بمیرم درکت می‌کنم

بخدامن۱۴سالمه‌هم‌موهای‌بدنمو‌میگیرم‌هم‌سیبیل‌و وسط‌ابرو‌ و خانوادمم خدشون مگن حجاب نداشته باش😐

من پدرم یه دختر دوازده ساله دارم ده نودیه یکی یدونه ی منه گاهی میگه بابا جون دوست دارم موهام ابی باشه میگم برو بریم امادخترم جلوشا ابی نکن بعد خسته می شی تو مدرسم الان گیرت ندن میگه بالاشا یکم می برمش موهاشا رنگ می کنه گوشی داره چت می کنه اما اموزش دادیم بهش که بعضی چیزا در سن تو نیست یا دنیای مجازی واقعی نیست با دوستای مدرست برین بیرون استخر شهر بازی و..خوش باشین ..می دونید چرا چون زیباترین لحظه ها همون کودکی نوجوانی هست که پایه روح شاد و شخصیت ادما رو میسازه ..کودکیاش یادمه اینقدر پارک می بردمش بازی می کردیم ..چون من خودم در کودکی درخوانواده ایی بسیار مذهبی و خشک و بی انعطاف بزرگ شدم و همیشه می گفتم درونم بچم را نمی زارم مثل من افسرده بی نشاط و پوچ در بیاد  و درس گرفتممراقبش باشم از دور اما بزارم خودش تصمیم بگیره چادری باشه یا مانتویی نماز بخونه یا نه اصلا اعتقادات ما را می پزیره یا نه و بدونید بچه های ما ازاد در عقاید و ساختن اینده خودشونن ما بهشون مشورت می دیم راه های موفقیت را بهشون می گیم و مراقبشون هستیم اما من همون دختر کوچلو که عاشق عروسک بود و شانسی تا اخر عمر برام باقی می مونه شاد باشه هر رشته ایی خواست بره و بهترین ها براش ارزو دارم