2777
2789
عنوان

همسرم باخانم های کم سن وسال توی اینستادررابطه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 37 پست
والا بخدا؛ کاش چیزی رو که نمی دونند از تو ذهن بیسوادشون خروج ندن؛ مثل یکی دیگه گفته؛ چون فالوشون کرد ...

فالو واسه اون سن و سال با وجود زن و بچه اشکال نداره دگ 

ولی اگه در ارتباط باشه واقن بده یا مثلن پیامی داده باشه بهشون ینی دلشون خاسته 

!......

همین اینستا داغون ترین برنامس همه چیز اول از ی چیز کوچیک شروع میشه

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤

درسته ولی بنظر من شما هم داری با این رفتارات هم به خودت و هم به شوهرت و هم به آینده بچه آن خیانت میکنی چون فکر و ذکرش شده کار آگاه بازی یکاری کن اینقدر جذابیت داشته برا شوهرت که دیگه نیازی نباشه به چک کردنش منم اوایل ازدواج همش دنبال این بودم نکنه شوهرم بهم خیانت کنه و نکنه ...

ولی اینقدر پستهای روانشناسی خوندم و رو خودم کار کردم که دیگه اصلا چکش هم نمیکنم چون مطمینم از من جذاب تر پیدا نمیکنه همه چیز هم ظاهر نیست مهم اینه که اعتماد بنفس داشته باشی مردا شیفته زن با اعتماد بنفسن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یکم ادب داشتی بعدم یکم سواد  من کی گفتم رابطه داشته؟ گفتم مگ فالو یعنی اینک رابطه داره؟

رابطه تاچی باشه وقتی یه خانم روفالومیکنی وطرف پست میزاره وازبین اون همه آدم ایشون عکس العمل نشون میده وقلب وفلان میفرسته چی میتونه باشه

والا بخدا؛ کاش چیزی رو که نمی دونند از تو ذهن بیسوادشون خروج ندن؛ مثل یکی دیگه گفته؛ چون فالوشون کرد ...

چقدر بی ادبی شما ،از کجا میدونی من بی سوادم ؟؟ خداروشکر تحصیلاتم به قدری هست که مطمئنم از شما بیشتره 

پست پایینی استارتر رو هم بخونی می بینی که نوشته  بهشون ابراز علاقه کرده 

درسته ولی بنظر من شما هم داری با این رفتارات هم به خودت و هم به شوهرت و هم به آینده بچه آن خیانت میک ...

نمیدونم ازداخل دارم داغون میشم امادرظاهرخیلی خوب وآروم وعادی هستم 

فالو واسه اون سن و سال با وجود زن و بچه اشکال نداره دگ  ولی اگه در ارتباط باشه واقن بده یا مثل ...

ولی فالو داشتن دلیل ارتباط نیست

بازم باید بیشتر زیر نظر داشته باشنشون

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
رابطه تاچی باشه وقتی یه خانم روفالومیکنی وطرف پست میزاره وازبین اون همه آدم ایشون عکس العمل نشون مید ...

خب منم دوست ندارم...با همون اکانت مردت برو سراغ شوهرت و بگو من نامزد فلانیم  واین حرفا

لایک نکن جون دل♥️🙏
بله وقتی پست میزاری ابرازعلاقه میکنی میشه خیانت تعریف نمیکنم من به اندازه خودم تحصیلات .قیافه دارم و ...

عزیزم..ایشالا خدا به دلت آرامش بده...دختر گلت هم برات حفظ کنه..زیاد پیگیر شوهرت نباش..مردا متاسفانه معمولا ازینجور کارا میکنن..به خودت و دخترت برس..اگه یوقت گوشیش دستت بود اونارو آنفالو کن دوس داشتی..همین ک راس بره راس بیاد بنظرم کافیه...زیاد تو مجازی بهش گیر نده...یکمم صمیمیتت رو باهاش بیشتر کنی شاید خواسته های ج ن سی ش رو ب شما بگه و نره سمت غریبه خدای نکرده

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..
خب منم دوست ندارم...با همون اکانت مردت برو سراغ شوهرت و بگو من نامزد فلانیم  واین حرفا

اینقدرپیگیریکبارهمین کاروکردم ورفتم به یه خانم پیام دادم زن رفت بهش گفت چنان جنگی درست کردبخاطراون بامن

ولی فالو داشتن دلیل ارتباط نیست بازم باید بیشتر زیر نظر داشته باشنشون

دلیل ارتباط نداشتنم باشه بازم چرا باید بیای پیجای دیگرانو فالوکنی🙄

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤
عزیزم..ایشالا خدا به دلت آرامش بده...دختر گلت هم برات حفظ کنه..زیاد پیگیر شوهرت نباش..مردا متاسفانه ...

ازنظرجنسی که میگه فقط کنارتوآرامش دارم وکلی ازاین حرفهامن دوستت دارم وفلان امانمیدونم کدوم روباورکنم اگه من رودوست داره اونهاچی هستن

دلیل ارتباط نداشتنم باشه بازم چرا باید بیای پیجای دیگرانو فالوکنی🙄

چون جنس مرد اینجوریه که خانوم ها دخترها و کلن جنس مونث را دوست میدارد

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
نمیدونم ازداخل دارم داغون میشم امادرظاهرخیلی خوب وآروم وعادی هستم 

همین خود خوری هوایی که می‌کنی شاید خودت متوجه نشی ولی جذابیتتو از بین میبره بجا این حرفا من اگه جای تو بودم به خودم می‌رسیدم و اگه نیاز به عمل زیبایی یا هر چی دارم هم انجام میدادم و اینو بدون نباید به شوهرت بفهمونی که حسودیت شده چون حس می‌کنه تو خودتو کمتر از اونایی که لایک و فالو کرده میبینی در عوض دنبال پیشرفت و آینده خودت باش دنبال به خودت رسیدن باش تا خود آگاه اونم جذبت میشه