2777
2789

من حامله ام نمیتونم بیام😢

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حامله ام نمیتونم بیام😢

چرا نمیتونی

بیا برا ما خیلی دعا کن... من نمیخام دیگ از خدا بزور دختر بخام ک بگیرش هرچی صلاحمونه همون بشه... ولی من تنها ارزوم داشتن دختر بود و هس. 

دعام کن ک اگرم حامله شدم فقط بمونه برام 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
چرا نمیتونی بیا برا ما خیلی دعا کن... من نمیخام دیگ از خدا بزور دختر بخام ک بگیرش هرچی صلاحمونه همو ...

انشالله خدا بهت یه دختر سالم و صالح بده گلم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
چرا نمیتونی بیا برا ما خیلی دعا کن... من نمیخام دیگ از خدا بزور دختر بخام ک بگیرش هرچی صلاحمونه همو ...

انشاالله که دختر باشه و سالم و صالح و خوش روزی

خدایا همه مستاجرا صاحب خونه شن بی بچه ها بچه دار بی پولا پولدار
انشاالله که دختر باشه و سالم و صالح و خوش روزی

من دلم نمیخاد این سری ب کسی بگم در حال اقدامم اون 9ماهی ک طول کشید تا دخترمو حامله بشم چقد استرس کشیدم ک اخرشم اونجوری شد. الان فقط من و شوهرم و شما میدونین. ب شوهرمم هی میگم زود حامله نمیشم نترس یسال طول میکشه😁. ولی دروغ چرا خودم خیلی همین ماه اول امیددارم الکی😉

من دلم نمیخاد این سری ب کسی بگم در حال اقدامم اون 9ماهی ک طول کشید تا دخترمو حامله بشم چقد استرس کشی ...

منم فقط خودمو شوهرمو شما خبر داریم من برا دخترم ماه اول باردار شدم البته قبلش سه تا دوقلو سقط کردم وای نمیدونی چقد اذیت شدم عذاب کشیدم حالا ببینم خدا ایندفعه بعد چندماه بهم میده

منم فقط خودمو شوهرمو شما خبر داریم من برا دخترم ماه اول باردار شدم البته قبلش سه تا دوقلو سقط کردم و ...

وای الهی هیشکی سقطو تجربه نکنه خیلی بده... منم ازدواج ک کردم یبار پریود شدم بعدشم شوهرمو ی شب گول زدمو با یبار رابطه کلا پسرمو باردارشدم. اخه شوهرم 37 سالش بودو خاهرم بهم گفت زود حامله شو 😁اصلن در طول بارداری نمیدونستم مشکلات بارداری چی هس راحت گذشت. ولی برا دخترم ب شوهرم میگفتم قرص جلوگیری میخورم 9 ماهم طول کشیدو برمم نموند... حالا انشا... ک این سری هم راحت برامون شروع بشه و بگذره

منم فقط خودمو شوهرمو شما خبر داریم من برا دخترم ماه اول باردار شدم البته قبلش سه تا دوقلو سقط کردم و ...

شما پیازدرمانی نکردین؟ 

من قبل ازدواجم انجام داده بودم. سر دخترمم ماه سوم ک انجام دادم باردارشدم. الانم 3 ماه گذشته رو انجام دادم دیگ نمیدونم ج بده یا ن

چرا؟

آخه گفتین اونایی که اقدامن بیان🥺

وای الهی هیشکی سقطو تجربه نکنه خیلی بده... منم ازدواج ک کردم یبار پریود شدم بعدشم شوهرمو ی شب گول زد ...

انشاالله

شما پیازدرمانی نکردین؟  من قبل ازدواجم انجام داده بودم. سر دخترمم ماه سوم ک انجام دادم باردارش ...

این چیه؟