2777
2789
عنوان

مدل لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه چیزی تو این مایه ها میخواستم اینا همه تا سایز ۵۶ دارن 

از اونجایی که هیچ کوفتی تو ایران پیدا نمیشه نتونستم از اینا پیدا کنم اینی که الان گرفتم ایرانیزه شده ی این کاره 🤦🏻‍♀️😜

به تین قشنگی و ابهت نیست ولی قابل تحمله آستیناش این مدلیه با تو ر کش معمولی 

سبز و سورمه ای و مشکی داشت من چون سیدم و عروسی شب عید غدیره سبز خریدم ولی سورمه ایش هم خیلی جیگر بود 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
من یه چیزی تو این مایه ها میخواستم اینا همه تا سایز ۵۶ دارن  از اونجایی که هیچ کوفتی تو ایران ...

قشنگه مبارکتون باشه تو ایران که فقط برای مانکن ها و کمر باریک ها لباس هست انگار نه انگار ماها هم آدمیم 

قشنگه مبارکتون باشه تو ایران که فقط برای مانکن ها و کمر باریک ها لباس هست انگار نه انگار ماها هم آدم ...

والا به خدا 

ولی تونستی برو این لباس رو بپوش برا ما تپلا لباس مناسبیه 

مزون شیرازی هم هست تو اینستا بزنی میاد لباسهای شیکی داره ولی رنج قیمت از ۶ تا ۱۲ میلیونه 

والا به خدا  ولی تونستی برو این لباس رو بپوش برا ما تپلا لباس مناسبیه  مزون شیرازی هم هس ...

باشه عزیزم‌بازم دستت درد نکنه کمک بزرگی بهم کردی ممنونم از لطفت خدا خیر بده بهت 😙😙😙

باشه عزیزم‌بازم دستت درد نکنه کمک بزرگی بهم کردی ممنونم از لطفت خدا خیر بده بهت 😙😙😙

زنده باشی ان شاءالله بتونی لباس دلخواهت رو پیدا کنی