2777
2789
عنوان

بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک منم امروز هاله افتاد بعد از دو روز تاخیر امروز میرم آزمایش ببینم چیه

مبارکت باشه گلم رفتی آزمایش عکسشو بفرست انشالله که خیره۰😍😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مبارکت باشه گلم رفتی آزمایش عکسشو بفرست انشالله که خیره۰😍😍

مرسی عزیزم باشه انشاا...💞💞💞

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

چرا همه اینایی که میگن پریود شدیم باردار بودیم از خوده نینی سایت نیستن و یا نوه عموی مامانشون بوده یا یکی دیگ😑😑فقط استرس میدین به آدم 

منم الان خیلی ترسیدم 

رابطه در حد پیشاب داشتم دخولی هم صورت نگرفته آنچنان نهایتا ۲ ثانیه 

۱۳ روز بعدشم خونریزی شبیه به پریود داشتم که لخته توش بود و قبل و بعد این خونریزی ۵ روزه هم لکه بینی داشتم و دوبارم تو دوران خونریزی یکی وسطش یکی هم آخرش بیبی چک زدم منفی بود(از ترس اینکه لانه گزینی بوده باشه) دو روز بعدشم رفتم آزمایش بتای بارداری دارم که با جواب 0/529 result منفی بود بنظرتون نیازه که دوباره آزمایش بدم؟ 

من ترشحات قهوای دارم چیکار کنم

عریزم اگه باردار باشی ترشح اشکال نداره اگه نباشی یعنی داری پریود میشی احتمال اینکه بی بی هم کاذب باشه هست انشالله خیره استرس نده به خودت بسپارش به خدا 

خدای منم بزرگه...
صبح زدم 8

عزیزم شما باردار بودی اون موقع آخه منم شرایط اون زمان شما را دارم صبح زدم بلافاصه دوخط شد یکی خیلی کمرنگ تر از اون یکی ولی واضح دیده میشه 

هنوز ۵ روز تا موعدم مونده