2777
2789
عنوان

شرم برمن

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 83 پست
قربونت عزیزم شرایط هر چی شد هست مهم نیست مهم این هست که امیدت رو هیچ وقت از دست ندی و به اینده امیدو ...

مرسی 😍❤💋چشم حتمااا 

من ک خیلی کوک بودم عکس مانتوم گذاشتم نی نی سایت خیلیا تعریف کردن خیلی اعتماد به نفسم رفت بالا اما با ی استوری همش خراب شد 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی 😍❤💋چشم حتمااا  من ک خیلی کوک بودم عکس مانتوم گذاشتم نی نی سایت خیلیا تعریف کردن خیلی اع ...

عزیزم سن حساسی هست و من هم هم سن و سال تو هستم می فهمم ولی نباید حال خوب و آرامشون رو وابسته به چیزهای کوچیک بدونیم که سریع حالمون بد بشه باید تکیه گاهمون یک چیز بزرگ باشه نه اتفاق های روزمره ولی درکت می کنم باید اروم آروم خودمون رو رشد بدیم یهو نمیشه.

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
عزیزم سن حساسی هست و من هم هم سن و سال تو هستم می فهمم ولی نباید حال خوب و آرامشون رو وابسته به چیزه ...

درسته ❤💋مرسی بهم امید میدی 

ساوه از تهرانم باشع میتونن سفارش بفرستن من حاضر کنم

ببین بیشتز کارها رو روزانه یا هفتگی میخان. اخه کی این همه هزینه میکنه از یه شهر به شهر دیگه بفرسته. اینایی که خیاطی بیرون بر میدن به دورو بر میدن به نزدیک ترین جا . چون بردن اوردن کار با خودشونه. اصلا راه دور نمیدن شما باید همون ساوه بگردی.از خونه ما تا ساوه قشنگ ۳ ساعت راهه عزیزم 

ببین بیشتز کارها رو روزانه یا هفتگی میخان. اخه کی این همه هزینه میکنه از یه شهر به شهر دیگه بفرسته. ...

اخه دوستای من از تهران سفارش میگیرن ی هفته ای گفتم شاید سراغ داشته باشین مرسی عزیزم 

اخه دوستای من از تهران سفارش میگیرن ی هفته ای گفتم شاید سراغ داشته باشین مرسی عزیزم 

چه جالب. من یکی دوتا شماره دارم.تو گوگل هم بزنی زیاده سمت رباط کریم و اونورارو بزن که به شما نزدیک تره من سمت شهر ری هستم میخای برات شماره میذارم

چه جالب. من یکی دوتا شماره دارم.تو گوگل هم بزنی زیاده سمت رباط کریم و اونورارو بزن که به شما نزدیک ت ...

ن مرسی گلم همون کاری ک گفتی میکنم تو گوگل میگردم