2777
2789
بو خر میگیرم دیگه😂😂😂

دور ازجون واسه شوخی گفتم این پذیرایی که شما از موش میکردین اون موش بادیگاردت هم میشد😂😂😂😂

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دور ازجون واسه شوخی گفتم این پذیرایی که شما از موش میکردین اون موش بادیگاردت هم میشد😂😂😂😂

😂😂😂فداتشم

اره فک شو بکن😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
😂😂😂فداتشم اره فک شو بکن😂😂

خدانکنه عزیزی😘😘😘فکر خوبیه فقط خونتون سرویس بهداشتی بین راهی میشه ی فکری واسش باید بکنیم😂😂😂

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

وای شما دونفر😂😂😂😂چقدر باحالین

بیشتر صفحات موش گیری شماس

و اون دوستی ام  جواب میده عالیه😂😂😂کلی خندیدم

من دوبار از چله سوره یس حاجت گرفتم

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..
وای شما دونفر😂😂😂😂چقدر باحالین بیشتر صفحات موش گیری شماس و اون دوستی ام  جواب میده عالیه😂 ...

مرسی خودتم باحالی صفحات موش گیری مارا خوندی😂😂😂

یه موش افتاده تو اتاقمون دعا کن امشب بگیرمش یه یاسین واست میخونم

تله موش بزارید سعیم کنید یه مدتی تو اتاق رفت و امد نکنید خیال موشه راحت شه با خیال راحت بیاد پنیر رو بخوره اون موقع تو تله میوفته

دو دکعت نماز ساده مث نماز صبح؟بعد موقع پریودی چی؟

بله  عزیزم اونموقع من نمیخوندم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
خدانکنه عزیزی😘😘😘فکر خوبیه فقط خونتون سرویس بهداشتی بین راهی میشه ی فکری واسش باید بکنیم😂😂😂

حداقل ورودی میگیرم هر سرویس ۱۰۰تومن😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
تله موش بزارید سعیم کنید یه مدتی تو اتاق رفت و امد نکنید خیال موشه راحت شه با خیال راحت بیاد پنیر رو ...

افتاد تو تله راحت شدم😂😂

حداقل ورودی میگیرم هر سرویس ۱۰۰تومن😂😂😂

آفرین فکر خوبیه فقط موشا از پول سر در نمیارن چطوری ازشون میخای بگیری😂😂😂😂