2777
2789
عنوان

چه نزری کردین که خیلی زود نتیجه گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست
نذر میکنم یک روز کامل تو نی نی سایت هیچکس غلط املایی نداشته باشه ی جز قرآن بخونم🤲

یعنی چی

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
سلام میشه سوره حمد رو بخونی؟چند مرتبه میتونید؟تا نیم ساعت دیگه وقته،تعداد کل۲۰۰تا هست

۱۰ تا

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی دو رکعت نماز برای سلامتی امام زمان بخون تا ۴۰ روز قبل ۴۰ روز نتیجه گرفتم

خیلی وقته نماز نخوندم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
صلوات برای سلامتی امام زمان،فوری نتیجه داد😍

گلم من همینو برا سلامتی امام زمان گذاشتم چرا نمیشه پس🥺

خیلی وقته نماز نخوندم 

بخون عزیزم واسه انرژی مثبت بسیار خوبه نماز خوندن چون به مرکز زمین داری سجده میکنی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
بخون عزیزم واسه انرژی مثبت بسیار خوبه نماز خوندن چون به مرکز زمین داری سجده میکنی

راستش آدمایی تو زندگیم نماز میخونن کلی هم بدی میکنن هرروزشون بهتره بدی میکنن ولی هنوزم همون بدن انقدرم نماز میخونن بخاطر اون آدما نمازمو گذاشتم کنار منی که نمارام همیشه میخوندم 

راستش آدمایی تو زندگیم نماز میخونن کلی هم بدی میکنن هرروزشون بهتره بدی میکنن ولی هنوزم همون بدن انقد ...

چ ربطی داره عزیزم چیکار ب اونا داری شما کار خوب و درست خودت رو بکن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

باید خواسته ما با مصلحتمون یکی باشه که اجابت بشه 

ولی من از سفره حضرت رقیه و ختم قرآن تو همین سایت نتیجه گرفتم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
چ ربطی داره عزیزم چیکار ب اونا داری شما کار خوب و درست خودت رو بکن

نمی‌دونم شاید یه روزی به حرفتون دعام کنید ترو خدا 

نمی‌دونم شاید یه روزی به حرفتون دعام کنید ترو خدا 

چشم شما هم نماز و قران بخون حتما کمک کننده هستش

2790
2778
2791
2779
2792