سفید_برفی83 مدیر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 عنوان چه نزری کردین که خیلی زود نتیجه گرفتین | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست میشه بگین من نزر124000هزارتاکردم هنوز جواب نگرفتم 🥺 خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤 1401/03/29 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 نذر میکنم یک روز کامل تو نی نی سایت هیچکس غلط املایی نداشته باشه ی جز قرآن بخونم🤲 یعنی چی خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12711 سلام میشه سوره حمد رو بخونی؟چند مرتبه میتونید؟تا نیم ساعت دیگه وقته،تعداد کل۲۰۰تا هست ۱۰ تا پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 روزی دو رکعت نماز برای سلامتی امام زمان بخون تا ۴۰ روز قبل ۴۰ روز نتیجه گرفتم خیلی وقته نماز نخوندم خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 صلوات برای سلامتی امام زمان،فوری نتیجه داد😍 گلم من همینو برا سلامتی امام زمان گذاشتم چرا نمیشه پس🥺 خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17305 خیلی وقته نماز نخوندم بخون عزیزم واسه انرژی مثبت بسیار خوبه نماز خوندن چون به مرکز زمین داری سجده میکنی بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 نذر مرسی ولی تایپ خودکار شده خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 بخون عزیزم واسه انرژی مثبت بسیار خوبه نماز خوندن چون به مرکز زمین داری سجده میکنی راستش آدمایی تو زندگیم نماز میخونن کلی هم بدی میکنن هرروزشون بهتره بدی میکنن ولی هنوزم همون بدن انقدرم نماز میخونن بخاطر اون آدما نمازمو گذاشتم کنار منی که نمارام همیشه میخوندم خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17305 راستش آدمایی تو زندگیم نماز میخونن کلی هم بدی میکنن هرروزشون بهتره بدی میکنن ولی هنوزم همون بدن انقد ... چ ربطی داره عزیزم چیکار ب اونا داری شما کار خوب و درست خودت رو بکن بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عسل99 عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 5495 باید خواسته ما با مصلحتمون یکی باشه که اجابت بشه ولی من از سفره حضرت رقیه و ختم قرآن تو همین سایت نتیجه گرفتم «و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
سفید_برفی83 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1083 چ ربطی داره عزیزم چیکار ب اونا داری شما کار خوب و درست خودت رو بکن نمیدونم شاید یه روزی به حرفتون دعام کنید ترو خدا خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17305 نمیدونم شاید یه روزی به حرفتون دعام کنید ترو خدا چشم شما هم نماز و قران بخون حتما کمک کننده هستش بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
1401avan عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 1875 چجوریه میشه نزرمو عوض کنم چون نزدیک 12000تا فرستادم نمیدونم من فقط نذر میکنم اگه فلان اتفاق بیفته ۱۲۰۰۰ صلوات مبفرستم و فلان اتفاق میشه