2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم بیحاله حین غذا خوردن چرت میزنه ای خدا😭😭😭

نگران نباش ببر دکتر بهش پودر برا عفونت میدن فقط زود ببر نزار کهنه بشه

ما پرورش دهنده ایم خیلیییی مورد داشتیم ک مردن سر همین چیزای کوچیگ

هی پشت گوش انداختیم نبردیم

وقتیم بردیم دیگ دیر بوده چون بدن ضعیف شده دارو باعث زودتر مردنش شد

منم میخوام بخرم البته نر بنظرتون لوتینو بخرم یا سینامون

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
وای عفونت تنفسییییی

نه کلا عروس قژ قژ می‌کنه کال منم وقتی عصبی میشد نزدیکش میشدم اونجوری صدا درمیاره

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
نگران نباش ببر دکتر بهش پودر برا عفونت میدن فقط زود ببر نزار کهنه بشه ما پرورش دهنده ایم خیلیییی مو ...

والا نمیدونم دکترای مخصوصشون کجاس شب میرم از پرنده فروشی بپرسم ممنون از راهنماییت

دیگه باید ببینی با کدومش حال میکنی 😂البینو از همه گرونتر سیامونارزونتره لوتینو بین این دوتاس

میدونم

خدا از دهنت بشنوه انشالله چیزیش نباشه

لوتینو داشتم نر اونجوری میکرد