2777
2789

5 سالم بود یه پیرمرد  تو بازار دستشو میزد هی پشتم! 

نمیدونم چرا برنگشتم به مامانم بگم چرا داد و بیداد نکردم خیلی پشیمونم البته خوب 5 سالم بود خیلی ترسیده بودم تا 3 روز گریه میکردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تو خیابون مرده به پشتم دست زد برگشتم زدم تو گوشش و داد زدم فحش دادم  اینجور مواقع اصلا ساکت ...

خوب کردی منم ساکت نمیمونم مامانم ک اصن نگو جررررشون میده ولی اون دوباری ک اتفاق افتاد سنم کم بود هنگ بودم 

ی بارم تو مشهد تو بازارچه ی یارویی میخوایت ب دختر خالم کرم بریزه برگشتم همینجوری انقدر بهش زل زدم ک رفت اونموقع 15 سالم بود

خدا نگذره ازشون چقدر تو روحیه من تاثیر گذاشت مخصوصا اولی

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
5 سالم بود یه پیرمرد  تو بازار دستشو میزد هی پشتم!  نمیدونم چرا برنگشتم به مامانم بگم چرا ...

الهی من اولین بار 12 سالم بود منم چیزی نگفتم پشیمونم 

هنگ گرده بودم فک میکردم مشمایی ک دستش هی میخوره بهم بعد دوزاریم افتاد

در حال جدال با خودArmy 🥲💞

اولین بار دبیرستان بودم تو تاکسی یه عوضی داشت بهم دست میزد قیافش از ذهنم بیرون نمیره منم هنگ کرده بودم نگاش کردم با صورتش داشت میگفت تروخدا بزار دست بزنم منم همونجا پیاده شدم اول راه بقیه رو پیاده اومدم 

دومیشم تو خیابون بود که دیگه اشتباه قبلی رو مرتکب نشدم همونجا انقدر اعصابم بهم ریخت اصلا دست خودم نبود همچین داد بلندی زدم چندتا هم بارش کردم خودش فرار کرد طرف

🙂🙂

چند سال پیش با مامانم توو بازار بودیم

یه مرد سن بالا افتاده بود دنبالم هی دستشو پشتم حس می کردم

آخرش برگشتم چنان آبروشو بردم که توی جمعیت محو شد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

آره چندین بار اتفاقا چند روز پیش یادم افتاده بود یه پسره از جلو بهم دست زد تو بازار بود شلووووغ حتی فشارم داد اون موقع سنم کم بود اگه الآن بود خشتکشو میکشیدم سرش

دختر شمالی🌿🌾 به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم... کاربری دست دو نفره