2777
2789
استرس سوسکی که دیدم تو خونه🥺🥺🥺 کلی گریه کردم لطفا دعا کنید برام دیگه نبینم خیلی حس بدیع😭😭😭😭

یه حشره کش بذار کنارت اگه دیدی بکشش 

اها یه ساب بود میذاشتی تو خونه دیگه سوسکا نمیومدن طرفت 😂😑 امتحانش کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه حشره کش بذار کنارت اگه دیدی بکشش  اها یه ساب بود میذاشتی تو خونه دیگه سوسکا نمیومدن طرفت 😂 ...

جدی؟؟

هلاک خوابم اما میترسم 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
اره  مال من رفت از ترس این که شب نیاد روم پتو میاندازم سرم

لعنت بهشون😓😪

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
نهممم ترو خدا برام دعا کنید خوب بدم اخریشه از یه طرف سرماخوردم اصلا حالم خوب نیس نمیتونم بخونم😭

نگران نباش انشالله خوب میشی 

به خودت سخت نگیر دیگه اخرین امتحانه اینم تموم میشه میره اگه نخوندی فردا تقلب کن حداقل پاس شی 

چرا روزا میخوابین بدنتون عادت کرده 

بله..

شبو اونقدر دوس دارم که دلم نمیاد بخوابم واقعا...

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
چرا بد؟ شب ارامش داره اینکه میتونم توی این ارامش به کارام برسم خیلی جذابه روزا هم معمولا خوابم..

بدیش واسه من اینه ک هیچکاری ندارم بکنم همه خوابن منم مجبورم همش سرم تو گوشی باشه 

الانم بابام اومد دعوام کرد رفت 

چون گوشی دستمه 

واسه این چیزا بده خودم روزارو بیشتر دوس دارم ولی عادت کردم اینجوری

بدیش واسه من اینه ک هیچکاری ندارم بکنم همه خوابن منم مجبورم همش سرم تو گوشی باشه  الانم بابام ...

اگه اینجوریه که سعی کن شبا زودتر بخوابی

یا حداقل کتاب بخون شبارو..

گوشی زیادم جالب نیس..

درکل موفق باشی عزیزم💚

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
اگه اینجوریه که سعی کن شبا زودتر بخوابی یا حداقل کتاب بخون شبارو.. گوشی زیادم جالب نیس.. درکل موف ...

اره واقعا ولی خب معتاد گوشی شدم 

اینو باید دریابم فعلا 

مرسی توهم همینطور ❤️✨