2777
2789

خیلی ناراحتم خوابم نمیبره

مثلا تو پارک کارای خطرناک میکنه محکم گوشزد میکنم که گوش بده پرت نشه از پرتگاه

اونم انگار میترسه ازم یه گوشه میشینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عملا داری بچه رو عذاب میدی یا نبرش یا اینکارارو نکن

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

نکن 

اگه واقعا نمیدونید چطور رفتار کنید با یه مشاور مشورت کنید 

اگه هزینه و وقت مشاوره ندارید 

من میتونم راهنمایی کنم راهکار بدم .

در خواست دوستی بدید 

آنجا صحبت کنیم 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند

پرت بشه بهتر از اینه که روحش خورد بشه من خودم بچه دارم بچه ها روح لطیف و شکننده ای دارن

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

نمیشه که اصصلا بچه رو دعوا یاتنبیه نکنی اینطوری هم لوس میشه ولی سر چیزای الکی گیرنده بهش من دخترم ۵سالشه میبرم پارک میذارم هرکاری دلش میخواد بکنه پارکهای الان خطرناک نیستن برای بچه ۵ساله

نمیشه که اصصلا بچه رو دعوا یاتنبیه نکنی اینطوری هم لوس میشه ولی سر چیزای الکی گیرنده بهش من دخترم ۵س ...

با پا میرن بالای سرسره پاهاشونو یه وری میکنن بچه های بزرگتر 

اینم تکرار میخواد کنه خودش دوتا استخونه

با پا میرن بالای سرسره پاهاشونو یه وری میکنن بچه های بزرگتر  اینم تکرار میخواد کنه خودش دوتا ا ...

اره منم ازاین مشکلات دارم متاسفانه بچه های بزرگتر یه کارایی میکنم بااین وسایل بازی بلانسبت انگار وحشین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز