2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست
یعنی یک شب در میون اسپرم شو بریز

اره تو دوران پریودیت فقط و فقط دوران پریودی دوای سیاه بوشهری بخر و روغن اب شکر بزار رو گاز درست شه اگه دیدی اون ماهم نشد چله برکنید

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گذاشتم پارسال و موقع تخمک گذاری و نزدیکاش اقدام کردیم ولی بچه نموند سقط شد 3ماهگی

چرا دیگه نیاوردی

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اره تو دوران پریودیت فقط و فقط دوران پریودی دوای سیاه بوشهری بخر و روغن اب شکر بزار رو گاز درست شه ا ...

من از شهر مون چه جوری دوا سیاه آبادان گیر بیارم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من بیست سالمه میخام اقدام کنم زوده؟ 😁

چند سال خونه خودتی

چند سال خونه خودتی

تازه ازدواج کردم شرایطشو داریم و شوهرمم بچه دوس داره و میگه دوس ندارم ت سن بالا بچه دار شم 

۲۸ سالشه الان

غم‌هاتو که بغل کنی، دیگه هیچ دردی گلوتو فشار نمیده 🤍

کتاب ریحانه بهشتی همه رو نوشته عزیزم.

فصل اولشو بخون

آزمایش هورمونی روز ۳ تا ۵ پریود رو بده و اگر کمبود اهن یا ویتامین د۳ یا کلسیم داری حتما با قرص جبران کن

فولیک اسید رو یادت نره شروع کنی بخوری

تیروئید و ذخیره تخمدان رو هم دکتر توی آزمایش برات مینویسه ک انجام بدی

همینطور باید LH و FSH هم چک بشه توی همون آزمایش خون

از روز ۱ پریودت بشمار، روز ۱۲ برو سونو واژینال بده تا مشخص بشه ک آیا فولیکول غالب برای باروری داری یا نه 

ی آزمایش اسپرم هم بگو دکتر برای شوهرت بنویسه ک چک بشه کاملا

اینا کاراییه ک هر کسی باید اول انجام بده

تا معلوم شه هر دو سالمید و شروع کنید ب اقدام

اگرم سلامتی کامل نیست از همین اول اقدام رو ب همراه درمان شروع کنید 

حالا اگرم اطلاعات مذهبی رو میخوای یا کتاب ریحانه بهشتی رو بخون

یا سایت 2life.com رو چک کن، شاید هم 2life.ir بود

من خودم حتی توی روزای اقدام ازین سایت استفاده میکنم ک زمان بهتر رو توی هر روز مشخص میکنه و ازین جهت عالیه واقعا 

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
هنوز 1سال از سقط نگذشته شایدم خدا نمیخواد مادر بشم😢

مگه بعد سقط باید یک سال بشه اقدام کنی دوباره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز