نگامن کلا شکرگزاری نمیکنم جدیدا ب هرچی فک میکنم خودش اتفاق میفته،این اواخر دوس داشتم با دوستام قراربزارم همو ببینیم ک خود ب خود جور شد، هرکسی ی جوری ب خواستش میرسه من نوشتن و تصویرسازی بهم کمک نمیکنه بیشتر راجبش فک میکنم وباخودم حرف میزنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا نکنه شبیه من باشی عزیزم زندگیه من خیلی مضخرف تر از چیزیه که نشون میده
والا منم داغونم اون خوابتم منم دو بار اینجوری شدم ولی من دقیق یادم اون فامیلیا هر دو بارم ی فامیلی اخرشم سر در نیاوردم منم دلم خون گلم زندگی منم همچین رو ب راه نیست
لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
نظر خودمه که شکرگزاری حالتو خوب میکنه و زمینع جذب چیرای خوب فراهممیشه
خیلی خوبه شکرگزاری
توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care
بچها حتی اگه خوسته ای داشته باشیم که به صلاحمون نباشه بازمم به خواسته مون میرسیم؟؟
بنظرمن بهرچیزی ک باور داشته باشی وبراش تلاش کنی میرسی.حالا چ ب صلاحته چ نیس.چون وقتی ی خواسته بشه هدفت، تمام حس خوبت در جهت اونه یا چیزایی وراههایی ک تو رو در رسوندنش کمک کنه رو بهش بیشتر توجه داری.