2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پوست پسته سبز دم کن بهش بده  یا چای خارجی کمی بو بده کمی بو نداده  غلیظ دم کن بهش بده،چای ...

نعنا آبش رو میگفتن بهش بده دادم . نشاسته ریختم تو ماست بهش دادم . سیب و موز هم دادم‌. کته ماست هم دادم ولی هیچ اثری نداشته 

وزن کم نکرده نگرانی نداره تا روزی پنج شش بار دفع هم اسهال محسوب نمیشه.من دوقلو دارم ودر زمینه اسهال و بیماری ها کودکانی دستی بر اب کی دکتر گشتم اخرش خودم درمونشون کردم.برا اسهال پودر سنجد عالیه .خاکشیر رو بشور بریز تو ظرف با یخ بساب روش تا بترکه بهش بده بخوره .دارو هم خواستی بدی پروبیوتیک بهش بده .شربت زینک هم هر روز بده اگر دیدی خوب نشد کیدی لاکت زینک بخر بده بهش

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

نعنا آبش رو میگفتن بهش بده دادم . نشاسته ریختم تو ماست بهش دادم . سیب و موز هم دادم‌. کته ماست هم دا ...

دم کرده اویشن با لیمو عمانی هم عالیه

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز