2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه ۶ ماهه اول که جواب من نیس عزیزم

من نمیتونم دقیق جواب بدم خواهری باورکن بعضیا اینجوری جبهه میگیرن انگار بنده میتونم پیش بینی کنم ناراحت میکنن ادمو اگه تاپیک های مربوط به این موضوع رو ببینین متوجه میشین ک چن نفر بهم گفتن حس ششمت خوبه من تو موضوع هم عرض کردم ک اعتقاد چندانی ندارم و صرفا برای سرگرمیه بازم ناراحت میکنن بنظرم تو تابستون بدنیا اومدن یا تیر یا اردیبهشت

من نمیتونم دقیق جواب بدم خواهری باورکن بعضیا اینجوری جبهه میگیرن انگار بنده میتونم پیش بینی کنم نارا ...

عزیزم من چیزی نگفتم خودتون پرسیدید ماه تولدش درست بود منم گفتم شما ۶ ماه رو گفتید طبیعتا یکیشون درست درمیاد اصلا قصدم ناراحت کردنتون نبود عزیز دلم ببخشید💙

در ضمن ممنون که به سوالام پاسخ دادید😘

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 
عزیزم من چیزی نگفتم خودتون پرسیدید ماه تولدش درست بود منم گفتم شما ۶ ماه رو گفتید طبیعتا یکیشون درست ...

من ک منظورم شما نبودی گلم کلا گفتم قربونت برم عذرخواهی برای چی نیازی نیس   

من ک منظورم شما نبودی گلم کلا گفتم قربونت برم عذرخواهی برای چی نیازی نیس    

قربانت عزیزم😍

منم خودم هرجا بگم حس ششم هستم یه سوالایی درمورد عشقشون ازم میپرسن که خود اون طرفا هم نمیدونن درمورد خودشون😂

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 
قربانت عزیزم😍 منم خودم هرجا بگم حس ششم هستم یه سوالایی درمورد عشقشون ازم میپرسن که خود اون طرفا هم ...

نشی خانوم دکتر  

اخه درحالی ک گفتم برای سرگرمیه بازم اجازه میدن به خودشون ک توهین کنن

کلاس چندمی شما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز