2777
2789
عنوان

قرص کیوتین

| مشاهده متن کامل بحث + 4891 بازدید | 25 پست

الان دو ماهه رفتم دکتر بدون سونو و یا چیزی قرص کلومیفن و امپول داد باعث شد کیست بیاد دکترمو عوض کردم به همراه داروهای گیاهی دارم مصرف میکنم تا ببینم خدا چی میخاد

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه ساله اقدامم  دکتر نمیرفتم تا بدون دارو باردار شم ولی نشد فک کنم استرس داشتم ب اون جهت ن ...

آره دقیقا. این خیلی درسته. منم بارداری اولم خیلی استرس داشتم. یک سال باردار نشدم. وقتی بیخیالش شدم یهو دیدم باردارم. البته درمانامو ادامه دادم ولی تا وقتی استرسو کنار نذاشتم باردار نشدم. بارداری دومم هم اصلا اهمیت نمیدادم اما همون ماه اول باردار شدم ولی خب قلب تشکیل نشد و سقط شد.

آره دقیقا. این خیلی درسته. منم بارداری اولم خیلی استرس داشتم. یک سال باردار نشدم. وقتی بیخیالش شدم ی ...

من باردار شدم ولی متاسفانه شهریور ماهدتو ۳۶ هفته قلبش وایستاد 

عزیزم شما در یکی از تاپیکای دوستان گفتین فیبروم دارین و خودتون در حال درمانش (درمان گیاهی)هستین،میخو ...

امروز دارم میزم جراحی توکل به خدا 

نتونستم منتظر گیاه درمانی بشم زمانبر بود و برای بچه دار شدنم وقت نیس خدایا خودت کمکم کن دعام کنین🙏

سلام عزیزم

میدونم از این تاپیک خیلی وقت گذشته، ولی خواستم حالتون رو بپرسم و اینکه بدونم چی بسرتون گذشت؟ بالاخره به سلامتی مامان شدین یا نه؟

چون دیدم تو یه تاپیکی گفته بودین که متاسفانه بچتون رو تو ۳۶ هفته از دست دادین و بعد دو ماه دوباره اقدام کردین، منم شرایطی مثل شما برام پیش اومد با این تفاوت دختر من ۲۶ هفته بود😔💔 الان سه ماه از این اتفاق گذشته، من سزارین شدم و واقعا میترسم اقدام کنم، چون الانم گاهی شکمم و جای بخیه ها درد میکنه...

انقدر به فکر بچم که هرشب به مدل های مختلف خواب بچه میبینم، امیدوارم پیام منو ببینید و جواب بدید، اگه مادر نشدید که من چله سوره حشر رو دارم میخونم دوست دارم اسمتون رو بدونم که برا شمام دعا کنم و شما هم اگه خدا بخواد شرکت کنید. اگرم مادر شدید که هزار الحمدلله، اون موقع شما لطفا واسه دل شکسته من دعا کنید عزیزم...

من تا یکسال نگذره نمیخوام اقدام کنم، چون سزارین بودم احتمال پارگی رحم و هزارتا خطر دیگه هست و واقعا توان ریسک کردن و استرس کشیدنو ندارم... لطفا برام دعا کن عزیزم❤️

سلام عزیزممیدونم از این تاپیک خیلی وقت گذشته، ولی خواستم حالتون رو بپرسم و اینکه بدونم چی بسرتون گذش ...

سلام

ممنونم 

واقعا براتون متاسفم خدا بهتون صبر بده 

فعلا باردار نشدم و هر ماه منتظرم بی بی چکم مثبت شه 

ممنونم دعام کنین شدیدا محتاج دعای قشنگتونم اسمم نیر

الهی به حق دل شکسته تون عوضشو خدا بهتون بده جواب صبر بیقرارتونو خوبشو از خدا بگیرین 

سلام عزیزممیدونم از این تاپیک خیلی وقت گذشته، ولی خواستم حالتون رو بپرسم و اینکه بدونم چی بسرتون گذش ...

اگه سنتون کمه پس اقدام‌نکنین 

و بگم که هر چه زودتر به حال خوب برگردین

یه روز بشینین هر چقدر میخاین واسه بچتون عزاداری کنین و اشک بریزین بعد دیگه تموم کنین

خودم خیلی سختی کشیدم تو این مورد ولی دوباره بر پا شدم ینی مجبور شدم 

چاره ای نبود

خودتونو تسلی بدین که هیچ کس جز خودتون بهترین مشاور و راهنما نیس

به امید خبر خوش از طرف شما 🤲

اگه سنتون کمه پس اقدام‌نکنین و بگم که هر چه زودتر به حال خوب برگردینیه روز بشینین هر چقدر میخاین واس ...

ممنونم عزیزم

حتما برات دعا میکنم، ان شاءالله به زودی زود دامنت سبز میشه و میای خبر بارداریتو میدی و خوشحالم میکنی، بعدم ان شاءالله به خوشی و سلامتی بغلش میگیری گلم🥰

اره میدونم چی میگی، منم تقریبا حالم بهتر شده فقط بعضی وقتا قاطی میکنم که خب طبیعیه🥺 ولی به نسبت اوایل خداروشکر خیلی بهترم، با ختم و قران و دعا و توکل خودمو سرپا نگه داشتم، عزیزم سنم متاسفانه کم نیست، ۳۰ سالمه و تا این یه سالم بگذره و بخوام اقدام کنم ۳۱ ساله میشم...

ولی خب چاره چیه، خواست خداست و اتفاقیه که افتاده... ان شاءالله خدا به بهترین روش برا هردوتامون جبران میکنه و همچنین همه ی مادرای دلشکسته...

عزیزم این ختمم تا ۱۸ بهمن ادامه داره و تموم میشه، حتما برا ادامه ش اسمتو میارم و برات دعا میکنم، اگر دوست داشتی هر وقت چله جدید برداشتم خبرت میکنم همینجا ریپلای میکنم و بهت میگن، خودتم دوست داشتی شرکت کن، خیلی حس و حال خوبی داره، انگار خودتو بیمه میکنی و همه چیو میسپاری به خدا و خیالت راحت میشه

توام اگه تونستی دعام کن، اسمم فرانک

ممنونم عزیزمحتما برات دعا میکنم، ان شاءالله به زودی زود دامنت سبز میشه و میای خبر بارداریتو میدی و خ ...

ممنون فرانک جان از دعای قشنگت 

ان شالله خبر خوب ازت بشنوم 

آره براختم خبرم کن

التماس دعا