گوشی دست دخترعممه❤
بچها قراره یسال پشت کنکور بمونم میترسم از همه چی میترسم...من از اوج به ذلت کشیده شدم مقصرشم خودم بودم الانم دارم تاوانش رو میدم و پشیمونم...نمیتونم امسال هررشته ای که شد رو برم چون من دوازده سال درس خوندم و همیشه یه هدف بعنوان شغل توی ذهنم بود نمیتونم ازش دست بکشم نمیتونم...خودمم بخوام خانوادم نمیذرن محاله.یه زمانی واقعا شایستگی رسیدن بهش رو داشتم اینو هم خودم مطمئن بودم هم بقیه.توی بهترین مدرسه قبول شده بودم و درس میخوندم اما یهو....سه سال دبیرستان....ولی هنوزم همه فکر میکنن من همون ادم سابقم دارم دروغ میگم بهشون که نخوندم!حالم از خودم بهم میخوره باید با خودم کنار بیام یکسال همه چیزمو به جونم بخرم تا قبول شم و برم وگرنه همسشه حسرت به دل میمونم.اما میترسم از این راهی که پیشمه بیشتر هراسمم از اینه که تلاشمو کنم و یوقت نشه دوباره...حدس میزنم چی درانتظارمه قراره سختی بکشم ولی میخوام جمع کنم خودمو...با واقعیت کنار بیام
من خیلی سختی کشیدم تا به دبیرستانم رسیدم الان که اون زحمتامو یادم میاد اشکام دارن میریزن از جونم مایه گذاشتم تا دبیرستان قبول شدم کسی نبودم که از اول نخونم
چجوری تحمل کنم این یکسالو
جواب خانوادمو چی بدم من مایه ابروریزی اونا شدم برادرای من کجا بودن و هستن و من کجا😢