2777
2789
عنوان

پشت کنکور😭

240 بازدید | 20 پست

گوشی دست دخترعممه❤

بچها قراره یسال پشت کنکور بمونم میترسم از همه چی میترسم...من از اوج به ذلت کشیده شدم مقصرشم خودم بودم الانم دارم تاوانش رو میدم و پشیمونم...نمیتونم امسال هررشته ای که شد رو برم چون من دوازده سال درس خوندم و همیشه یه هدف بعنوان شغل توی ذهنم بود نمیتونم ازش دست بکشم نمیتونم...خودمم بخوام خانوادم نمیذرن محاله.یه زمانی واقعا شایستگی رسیدن بهش رو داشتم اینو هم خودم مطمئن بودم هم بقیه.توی بهترین مدرسه قبول شده بودم و درس میخوندم اما یهو....سه سال دبیرستان....ولی هنوزم همه فکر میکنن من همون ادم سابقم دارم دروغ میگم بهشون که نخوندم!حالم از خودم بهم میخوره باید با خودم کنار بیام یکسال همه چیزمو به جونم بخرم تا قبول شم و برم وگرنه همسشه حسرت به دل میمونم.اما میترسم از این راهی که پیشمه بیشتر هراسمم از اینه که تلاشمو کنم و یوقت نشه دوباره...حدس میزنم چی درانتظارمه قراره سختی بکشم ولی میخوام جمع کنم خودمو...با واقعیت کنار بیام

من خیلی سختی کشیدم تا به دبیرستانم رسیدم الان که اون زحمتامو یادم میاد اشکام دارن میریزن از جونم مایه گذاشتم تا دبیرستان قبول شدم کسی نبودم که از اول نخونم

چجوری تحمل کنم این یکسالو

جواب خانوادمو چی بدم من مایه ابروریزی اونا شدم برادرای من کجا بودن و هستن و من کجا😢

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

هرخاستنی تاوون داره 

هر تنبلیم تاوون داره 

ی سال زحمت نکشیدی پس باید تاوانشو بدی 

رشته خوب میخای باید جور هر ذلت هر حرفو سختیو ب گردن بگیری

بسلامتی روزی ک بشم خانوم معلم دل مامان بابامو شاد کنم اگ میشه برام صلوات بفرستین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منی که یه زمانی حتی بهترین شهرم بودم الان باید سه تا از امتحانامو شهریور بدم

نمیدونم جواب خانوادمو چی بدم هنوزم نمیدونن اونا

ولی من پشیمونم شرمنده خودمم شرمنده وجدانم

شبی نیست که خواب راحت داشته باشم

هرخاستنی تاوون داره  هر تنبلیم تاوون داره  ی سال زحمت نکشیدی پس باید تاوانشو بدی  ...

آره میدونم

یه زمانی اونقدر تلاش میکردم که نتیجش الانم توی زندگیمه 

دبیرستان کرونا اومد من نخوندم و به این روز افتادم

من باهزار تا امید وارد دبیرستانم شدم همه چشمشون بهم بود ولی روی هم پنج ماهم مدرسه نرفتم 😢

برو بخون

تا میتونی

فقط همین

به نشدنش فک نکن

مطمین باش نتیجه میگیری از تلاشت

اما اگه به همون احتمال ۱ درصد اکه اون چیزی که میخواستی نشد حداقل تلاشتو‌کردی

بهتر از اینه که کاری نکنی و‌نشه و فقط حسرت زمانی که از دست دادی رو بخوری

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

قبول نشم دیگه به چشم هیچکس نمیام دائم منو با داداشام مقایسه میکنن اگر نشه و نتونم همیشه بعنوان یه حقیر بهم نگاه میکنن...

برو بخون تا میتونی فقط همین به نشدنش فک نکن مطمین باش نتیجه میگیری از تلاشت اما اگه به همون احت ...

خوندن رو که دیگه باید بخونم😢

ولی این یکسال نمیدونم چی قراره سرم بیاد از این میترسم

اول جوونیم بود خودم خودم رو بدبخت کردم ولی پشیمونم

میترسم از خانوادم میترسم

چهره های تک تکشون لحظه ب لحظه جلوی چشمامه

قبول نشم دیگه به چشم هیچکس نمیام دائم منو با داداشام مقایسه میکنن اگر نشه و نتونم همیشه بعنوان یه حق ...

چیکار داری که به چشم چی نگات میکنن😐

از دیگران نترس

یا از مقایسه شدن با برادرات

نخواه در مقایسه با دیگران خوب باشی

خودتو یکم بیشتر دوس داشته باش

میتونی از مشاور تحصیلی هم کمک بگیری

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
خوندن رو که دیگه باید بخونم😢 ولی این یکسال نمیدونم چی قراره سرم بیاد از این میترسم اول جوونیم بود ...

این یکسال چیزی به سرت نمیاد

تو ذهنت رو اروم و‌خالی از فکرای بی نتیجه کن

*با مرور مدام این فکرا هیچ اتفاقی نمیوفته*

اون موقع بشین با اعصاب اروم درس بخون

چیکار داری که به چشم چی نگات میکنن😐 از دیگران نترس یا از مقایسه شدن با برادرات نخواه در مقایسه ب ...

درسته حق با شماست

الان رفتم درصدایی که میتونستم بزنم رو داخل تخمبن رتبه زدم حالم بد شد انگار دنیا رو سرم خراب شد اومدن اینجا خرف بزنم

رتبه امسالم خیلی بد میشه...ولی من سال اینده مهمه واسم دیگه💔

این یکسال چیزی به سرت نمیاد تو ذهنت رو اروم و‌خالی از فکرای بی نتیجه کن *با مرور مدام این فکرا هیچ ...

درسته❤

حق با شماست❤

تو اگه بدونی

اگه بدونی چه کارایی از دستت ساخته س

شبا دیگه حضم خواب برات سخت میشه

اقدام کن چه درست باشه چه غلط ادما کارشونه که بگن نمیتونی

تا اقدامی نکنی که اتفاقی نمیوفته چه خوب چه بد

اینم بگم تصورش کن

کدوم رشته ای و اینا.دانشگاهتو 

محل کارتو‌روز فارغ التحصیلی اینکه جایی ازت بپرس کارت چیه یا چقد درس خوندی حرفه یا رشته ای که اینهمه براش تلاش کردی رو بگی رو تصور کن.

واقعا فوق العادس

بهت انگیزه میده

تو اگه بدونی اگه بدونی چه کارایی از دستت ساخته س شبا دیگه حضم خواب برات سخت میشه اقدام کن چه د ...

آره واقعا

شاید حرفای همینا منو بدبخت کرد

از وقتی که برادرام قبول شدن و رفتن هعی منو با کلمه های مزخرفی مثل خانم دکتر و اینا صدا میکردن که خیللیاشون دلسوزانه نبود

اوایل بچه بودم بدم نمیومد

ولی هرچی که به کنکور نزدیک میشدم شنیدن این حرفا حالمو بهم میزد فقط مینشستم و گریه میکردم انقدر گذشت انقدر من توی گذشته زندگی کردم تا به اینجا و الانم رسیدم

ولی تا کی،بسه دیگه...