2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبتم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ممکنه کاذب باشه!!!پنجشنبه از خون دادم بتام ۱۱ بود امروز میخواستم برم تکرار ازمایش...نمیدونم بن ...

اه سلام شما همونی که جواب آزمایش گذاشته بودی تا بگن بارداری یا نه؟؟ منم گفتم منفیه ....

چی شد پس هنوز آزمایش نرفتی دوباره ؟

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
بتا مثبت بوده؟

بتام ۱۱ بود...تا دیروز همش مثب میشد..شب جمعه رابطه داشتیم صبح یه لکه خون دیدم...امروز هر چی بیبی چک میزارم‌منفیه.رفتم دوباره ازمایش بتا دادم..نمیدونم چرا اینطوری میشه..توروخدا اگه میتونید‌کمکم کنید

اه سلام شما همونی که جواب آزمایش گذاشته بودی تا بگن بارداری یا نه؟؟ منم گفتم منفیه .... چی شد پس هن ...

سلام عزیزم..اره ..بیبی چکام امروز منفی در میاد نمیدونم‌چرا..امروز رفتم ازمایش دادم.منتظر جوابم...نمیدونم‌چرا منفی در میاد تا دیروز قشنگ کمرنگ میشد

بتام ۱۱ بود...تا دیروز همش مثب میشد..شب جمعه رابطه داشتیم صبح یه لکه خون دیدم...امروز هر چی بیبی چک ...

ابجی منم پارسال ۱۳خرداد پریود شده بود،دوباره ۱۳ تیر چن تا لکه دیده بود فکر میکرد پریود شده تا اینکه بی بی چک زده بود فهمیده بود بارداره الان هم دخترش ۴ ماهشه

اول خدا           اخر خدا