2777
2789
عنوان

پوست صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
۱۲؟ داره میره سن بلوغ! هرچیزی رو استفاده نکنه برید متخصص

مثلا درمان های خونگی مثل گوجه و یخ و سیب زمینی و خمیر دندون و میوه جات و ماست اینا خوبن یا ن؟؟

والا مامانم رفته براش صابون تریاک و کرم ضد افتاب انلاینی سفارش داده مبگ خوبه 

بعضیا هم میگن حجامت عالیه واقعا نمیدونیم کدوم راهشو امتحان کنیم براش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مثلا درمان های خونگی مثل گوجه و یخ و سیب زمینی و خمیر دندون و میوه جات و ماست اینا خوبن یا ن؟؟ والا ...

نمیتونم بگم

چون نه اصلاعات دارم نه میدونم پوست صورت خواهرت چجوریه

فقط ببریدش دکتر

الانم سن بلوغه هرچیزی روامتحان نکنید

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
مثلا درمان های خونگی مثل گوجه و یخ و سیب زمینی و خمیر دندون و میوه جات و ماست اینا خوبن یا ن؟؟ والا ...

ولی وای فقط برین متخصص پوست کار بلد این درمان‌های خونگی هیچ فایده ند آره وقتی اینقدر مشکلش حاد شده شاید نیاز آزمایش داره چرا تعلل میکنین تو مراجعه ب پزشک؟ 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
ولی وای فقط برین متخصص پوست کار بلد این درمان‌های خونگی هیچ فایده ند آره وقتی اینقدر مشکلش حاد شده ش ...

والا ب بابام میگم همش بهونه میاره پولم دارع 

میگ حجامت بهتره 

والا ب بابام میگم همش بهونه میاره پولم دارع  میگ حجامت بهتره

حجامت هم خوبه البته در  زمان مناسب ولی خوب اگه میشه راصیش کنید یب متخصص پوست مراجعه کنید مهمه به هرحال 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.