2777
2789

سلام يه جاري دارم و كلا دوتا برادر شوهر دارم 

برادر شوهر كوچيكم ك مجرد بود امد به مادر شوهرم گفت از يه دختري خوشم امده و بريم خواستگاريو اينا رفتيم براش خواستگاري و به محض اينكه وارد خونه بابايه دختره شديم دهنمون باز موند مخصوصا منو جاريم خونه دوبلكس بزرگ وسايل گرون ، پدره دختره ام كارخونه داره و خود دختره ام دانشجوي پزشكيه و ٢٣ سالشه ، لباسي كه تو مراسم خواستگاري پوشيده بود حداقل ٦ ٧ تومن قيمتش بود كمتر بيشترشو نميدونم و سر تا پاش طلا بود ، برادر شوهرمم وضعش خوبه متوسطه ماشين داره خونه داره مهندسم هست اون يكي برادر شوهر و شوهر منم وضعشون متوسطه بعد منو جاريم از وقتي رفتيم مراسم خواستگاري يجوري شديم ميترسيم فردا كه وارد خونوادمون شد برامون كلاس بزاره خودمم دوس ندارم اين حسو داشته باشم باور كنين الانم دنبال راه حلم كه چجوري اين حسو از خودم دور كنم همش دلم ميخواد اين ازدواج بهم ميخوره نه تنها من جاريمم همينطور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنج انگشت که مث هم نمیشن

یکی پولدار یکی دیگه پولدار تر

دست بالا دست زیاده نمیشه که دیگه غمباد بگیری و داشته هاتو ناشکری کنی

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

کسی که تازه ب دوران رسیده باشه هی پز میده و کلاس میذاره 

وگرنه اگه اصالت داشته باشه داشته هاشو به رخ نمیکشه 

شما هم خودتونو دست کم نگیرین شخصیت ادم به شعورشه نه پولش...

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

به حرف زدنت نمیاد ترس کلاس گذاشتن اون دختره رو داشته باشی! کمی حسادت در صحبتت موج میزنه و اینکه دوست داشتید با یه دختری ازدواج کنه که شما دو تا براش بتونید کلاس بذارید. درسته؟ 😂

قهرمان خودت باش