2777
2789
خودت چند سالته؟؟؟  

۲۲ سالمه و ترم آخر کارشناسی هستم‌و دارم خودمو برای ارشد آماده می کنم 

مثل شما و امثال شما بچه نیستم که به فکر آرمی و... باشم 

همین شماها هستید که سایت رو به گند کشیدید

یاد بگیر جایی بری که در حد سن و سالت هست ...

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۲ سالمه و ترم آخر کارشناسی هستم‌و دارم خودمو برای ارشد آماده می کنم  مثل شما و امثال شما بچه ...

عزیزم من ۱۴ سالمه 

بچه سال عمته 

شما هم یاد بگیر به سلیقه های بقیه یادبگیری مشخصه کی بچه ساله از نظر عقلی به یه بچه ۵ ساله میخوری

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

۲۲ سالمه و ترم آخر کارشناسی هستم‌و دارم خودمو برای ارشد آماده می کنم  مثل شما و امثال شما بچه ...

گلم اروم تر 

من خودم سی و چهار سالمه 

چه اشکالی داره یکی طرفدار خواننده ای باشه

من خودم عاشق هایده و معین هستم حالا باید بگن اه چیه گوش میدی ولی من عاشقشم اینا هم همینطور

ما هم نوجوون بودیم همه جا سرک میکشیدیم   

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....

اها 

پ منظور تو از بچه ی همچین چیزیه

ی ۲۱ ساله ک داره باهات صحبت مینه 

۲۲ ساله دانشجوی فیزیوتراپی  

۲۰ ساله دانشجوی مامایی 

ی خانم ۲۵ ساله با ی بچه و ی تو راهی 

ی خانم ۳۰ ساله با ۳ تا بچه 

خانم ۳۵ ساله 

و نهایت مادر خودم ۴۱ ساله؟؟ 

منظورت از بچه دقیقا کدوم ایناست؟؟؟؟؟

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
گلم اروم تر  من خودم سی و چهار سالمه  چه اشکالی داره یکی طرفدار خواننده ای باشه من خودم ...

همچین گفت بچه اید فک کردم خودش ۶۰ سالشه🤣🤣🤣🤣 بیا پایین بابا یک تا ۳ سال همش بزرگ تری 

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
اها  پ منظور تو از بچه ی همچین چیزیه ی ۲۱ ساله ک داره باهات صحبت مینه  ۲۲ ساله دانشجوی ...

اررش نداری بخوام جوابتو بدم تو برو به آرمی ات برس😂

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔
اخه‌ حالمون نمیشه چی میگن . چرا طرفدارشون میشن؟

باید بشناسیشون و بهشون علاقه مند داشته باشی تا درک کنی اینطوری از ظواهر چیزای مختلف ب چزیی نمیشه پی برد چ برسه ب این قضیه

💜Army