2777
2789
عنوان

بیاید اینجا تا واسه هم دعا کنیم♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 328 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا ان شاء الله همه حاجت روا🤲🏻💙💚🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

ان شاءالله همه حاضران در این تاپیک دستاشون پر از استجابت دعا باشه🙏

ممنون میشم برای آمرزش و عاقبت بخیری من هم دعا کنید

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله: هرگاه جماعتى گِرد هم آیند و برخى دعا کنند و برخى‏شان آمین گویند، حتم ...

اللهم عجل لولیک الفرج بحق محمد و آل محمد(ص)

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

سلام خدا خوبی امروز اومدم باهات قهر کنم دیگه اومدم بگم دیگه نمیام بگم فلان ارزوم رو بده دیکه نمیام بگم خدایا شوق دارم برا رسیدن بهش چون دیگه ندارم من فراموش میکنم خدایی دارم توهم فراموش کن بنده ای داری اما اون دنیا اگه ازم پرسیدی چرا بدبودی میگم دلیلش خودتی خدا خود خودت یادت بهت میگفتم خدا از راه قشنگش بهم بده ندادی نه که بگی بنده من ازت متنفرما چون منم میگم متنفر باش چون دلیلش خودتی 

اومدم ازت خدافظی کنم اما من بنده نرسیدم حداقل این طفلکی هارو به حاجتشون برسون

سلام خدا خوبی امروز اومدم باهات قهر کنم دیگه اومدم بگم دیگه نمیام بگم فلان ارزوم رو بده دیکه نمیام ب ...

عزیزم ب حق ۵ تن ب خیرو صلاحت برسی با خدا قهر نکن هیچکس مثل اون برات نیس