2789
عنوان

خیلی زشتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 46 پست
دووووست منننن  میدونی الان چه بی انصافی در حق خودت داری میکنی؟؟؟ هیچکس زشت نیست بخداااا وقتی ...

چ فایده خسته شدم از بس همه خوشگلیشونو کوبیدن تو سرم

خسته شدم مامانم بهم کنایه میزنه

همسایمون همش پز دختراشو میده البته اونا معمولین

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
هیچی آبجی... شوخی بود🤦‍♀️😂

اوه،اوکی😂😂😂😂😂😂

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چ فایده خسته شدم از بس همه خوشگلیشونو کوبیدن تو سرم خسته شدم مامانم بهم کنایه میزنه همسایمون همش ...

آدم های اطرافت مشکل دارن گلم،مشکل از اوناست نه از شما.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
۲۰سال

تمرکزتو از ظاهرت بردار بزار روی کار دیگه. کاری کن در هنر یا هر رشته دیگع ای موفق بشی تا تحسینت کنن.

منم بیست سالگی زشت بودم ۲۳ سالگی خوشگل شدم. قیافه آدما تغییر میکنه. توام بالاخره یک روزی از قیافت راضی میشی

دووووست منننن  میدونی الان چه بی انصافی در حق خودت داری میکنی؟؟؟ هیچکس زشت نیست بخداااا وقتی ...

درد بدیه وقتی همه از خودشون تعریف میکنن من مجبورم لال بمونم

حتی خواستگارم ندارم

همه مثلا میگن فلان دختره خوشگله اینا من حسودیم میشه

درد بدیه وقتی همه از خودشون تعریف میکنن من مجبورم لال بمونم حتی خواستگارم ندارم همه مثلا میگن فل ...

والا به نظر من مشکل از آدم های اطرافت هست که با رفتارهای سمی عزت نفس تو رو از بین بردن،ولی اگه خیلی اذیتی برو یک مهارت یاد بگیر مشغول به یک کار پاره وقت شو کنار درس،بعد برو دکتر زیبایی خوب بپرس هزینه کل کارهایی که لازم هست انجام بدی چقدر میشه،بعد سعی کن وام بگیری یا پول قرض کنی قسطی پس بدی و با کل اون پول هر جراحی لازم هست انجام بدی.

چ فایده خسته شدم از بس همه خوشگلیشونو کوبیدن تو سرم خسته شدم مامانم بهم کنایه میزنه همسایمون همش ...

خودتو بزن ب کر گوشی 

بذا هرچی میخوان بگن تو اعتماد ب نفستو بالا ببر 

ی مدت رو اعتماد ب نفست کار کن دیگه هیچکدوم از این حرفا آزارت نمیدن 

چون اعتماد ب نفست پایینه همه چیو ب خودت میگیری

من قبلا تو خیابون راه میرفتم اگ چن نفر میخندیدن همش حس میکردم دارن ب من میخندن اما الان حتی اگ واقعا بخندن هم واسم مهم نی😂

درد بدیه وقتی همه از خودشون تعریف میکنن من مجبورم لال بمونم حتی خواستگارم ندارم همه مثلا میگن فل ...

گوش نده دختر جون

تو تمرکزتو بذار رو خودت

حالا اونایی ک خواستگار دارن چی بهشون رسیده؟

من نامزدیم ولی دارم همه تلاشمو میکنم بهم بزنم 

چون طرف مقابلم باعث میشد اعتماد ب نفسم بیاد پایین

فقط دو سه ماه رو اعتماد ب نفست کار کن 

خودتو دوست داشته باش 

همه چیز ب مرور خوب میشه

سعی کن بفهمی تو چ کاری استعداد داری برو دنبالش 

حتما ک نباید شوهر کرد😂

دختر من قبلا اعتماد ب نفسم زیر هزار بود ولی الان همه از دستم حرص میخورن چون خودمو دوس دارم😂🤷🏻‍♀️

ولی جدی یه مدتی رو واسه خودت تعیین کن و رو خودت کار کن

حرف بقیه رو نشنو

این مردم حتی اگ زیبای خفته هم باشی یچی پیدا میکنن باهاش لهت کنن

والا به نظر من مشکل از آدم های اطرافت هست که با رفتارهای سمی عزت نفس تو رو از بین بردن،ولی اگه خیلی ...

دوست خوبم 

حتی اگه بره و عمل جراحی هم کنه وقتی اعتماد ب نفس نداشته باشه فایده نداره 

بعد از عمل اگ یکی بهش بگه عملیو نیگا ب نظرت شکسته نمیشه؟

ب نظر من اهمیت ندادن ب حرف بقیه و کار کردن رو دوست داشتن خودش بهترین راهه 

دوست خوبم  حتی اگه بره و عمل جراحی هم کنه وقتی اعتماد ب نفس نداشته باشه فایده نداره  بعد ...

بله منم همین رو گفتم اولش،بعد ديدم استارتر ظاهرش خیلی براش مهمه و براش چالش شده،خواستم بدونه چاره داره،ولی باهاتون موافقم استارتر خیلی به حرف مردم اهمیت می ده و این بدترین ظلم به خودش هست.

دوست خوبم  حتی اگه بره و عمل جراحی هم کنه وقتی اعتماد ب نفس نداشته باشه فایده نداره  بعد ...

اره سر همینم ناراحتم که عمل کنم همه میگن عملی😭

اره سر همینم ناراحتم که عمل کنم همه میگن عملی😭

ببین یه چیزیو بهت بگم 

این مردم هستن ک اینقد ب حرفاشون اهمیت میدیااا وقتی بمیری دو ساعت بعدش ب فکر اینن ک نوشابشون زرد باشه یا مشکی 

این مردم فقط دنبال موضوع میگردن ک راجعبش حرف بزنن

تو این دنیا ک همه دشمنن تو با خودت دوست باشه 

تو طرف خودت باش 

وقتی خودت طرف خودت نباشی انتظار داری بقیه طرفت باشن؟؟

آیدل محبوبم تو یکی از آهنگاش میگه ک : هیترا هیت میدن بازیکنا بازی میکنن 😉

چشمتو رو بقیه ببند و فقط خودتو دوست داشته باش

چون تو این دنیا تنها کسی ک قرار نیس هیچوقت تنهات بذاره خودتی😉