2789

الان بخاطر هرچی میخوای این کار رو کنی بدون حس بعد مردنت میشه رنج و ناراحتی الان به اضافه مرتکب شدن خط قرمز همه ادیان جهان و گناه نابخشودنی که انجام دادی اونجا سخت‌تر از اینجا میشه  و پشیمانی دیگه فایده نداره برات 

راه درست و پیدا کن زندگي هنوز روزهای خوب برات زیاد داره خدا کمکت میکنه مطمئنم 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
خیلی چیزا  طول میکشه بگم

عیب نداره هر چقدر طول میکشه بگو

بگو از چی ناراحتی 

بگو چی خستت کرده

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دقیقا

عزیزم تجربشو داشتم الانم پشیمونم

ولی خدا خیلی اتفاقات خوبو سرراهم گذاشت الان هزاران بارشکرمیکنم وقوی ترازقبل ادامع میدم زندگی ب یک روال نمیگذرع  بامرگ تو چیزی حل میشع؟؟؟کسی عذاب وجدان میگیرع؟؟؟حتی خانوادع ادم بعد ازمدتی غراموش میکنن انگار اصلا نبودی

ب هیشکی اهمیت ندع هیچکی وهیچی ارزش اینو ندارع خودتو زیر خروارخاک ببری عزیزم

هر کسی که خودکشی می‌کنه اونور براش خیلی سخت تر از اینوره ولی چون خبر نداره فکر می‌کنه اینجا سخته وا ...

میدونم چقدر سخته 

حتی اون لحظه احتظارش خیلی سخته 

چون طاقت زندگی تو این دنیا رو ندارم دلم میخواد تا خیلی گناهای زیادی انجام ندادم برم 

از خیلی چیزای زندگی خسته شدم  از خیلی چیزا رضایت ندارم

دور از جون مردن که نشد راه حل 

رضایت برات فراهم نمیکنه که

نظرت؟

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم 
عزیزم تجربشو داشتم الانم پشیمونم ولی خدا خیلی اتفاقات خوبو سرراهم گذاشت الان هزاران بارشکرمیکنم وقو ...

خدا روشکر که به چیزایی که تو زندگی خواستی رسیدی 

حرفاتون هم کاملا درسته 

لما من دقیقا میخوام برم تا فراموش بشم 

خودمو دوست ندارم و دلایل دیگه 💔حرف واسه گفتن زیاده

خدا روشکر که به چیزایی که تو زندگی خواستی رسیدی  حرفاتون هم کاملا درسته  لما من دقیقا می ...

آدمای باارزش (مثلا خود شما) حتی اگه بمیرن فراموش نمیشن

چون مهمن 

چرا خودتو دوست نداری ؟

خدا روشکر که به چیزایی که تو زندگی خواستی رسیدی  حرفاتون هم کاملا درسته  لما من دقیقا می ...

خودتو دوسنداری اوکی میدونم واسش دلایل  داری ولی چندسال بعد میفهمی واقعا فکرت اشتباه بودع اگع از لحاظ ظاهری دوس نداری ک حل میشع با چندتا عمل فوقش

اگع از لحاظ اخلاقی دوس نداری بدون ک اخلاق ورفتارادما تغییرمیکنه بامرورزمان،اگع از بابت اینکع اشتباهی انجام دادی خودتو دوس نداری خدابخشندس خودتم خودتو ببخش بقیع هم کم کم فراموش میکنن اشتباهتو

البتع ببخش اینقد طولانی بود