2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندی  مثلا چی میگن ک بدون سانسوره

خوندم

نه از اون مدلای سانسوری نیست

طنزه صرفاً

از اوایل دهه شصت شروع میشه تا جلد آخرش که مربوط اواخر دهه هفتاد میشه

خیلی جذابه

صوتیشم هست 

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
ابنبات نارگیلی جدید اومده من تا ابنبات دارچینی خوندم

آره زمستون اومده

خیلی قشنگن من هلدار و دارچینی و پسته ای رو دوبار خوندم😄

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
رمان طنز فقط مجموعه ی آبنباتها آبنبات هلدار آبنبات پسته ای آبنبات دارچینی آبنبات نارگیلی به همی ...

اینارو از کجا بخونم؟اگه برنامه دانلود کردی اسکو بگو لطفا یا اگه سایته لینکشو میشه بفرستی

اینارو از کجا بخونم؟اگه برنامه دانلود کردی اسکو بگو لطفا یا اگه سایته لینکشو میشه بفرستی

ببین سرچ کن کتاب صوتی آبنبات هلدار

اپلیکشنهای کتاب صوتی میاد که اونو داره، اپ هایی مثل طاقچه،فیدیبو و....

به همین ترتیب برای بقیش

البته نارگیلی تازه اومده نمیدونم هنوز صوتیشو داده بیرون یا نه

پس برم بخونمش

حتما😄