2777
2789
عنوان

امروز موعدمه ولی خبری نیست😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 19 پست
اره گلم دخترت چطوره😍 من پریود نشدم از بعد زایمانم

خوبه ممنون دختر من زردی و افت وزن گرفت دکتر شیرکمکی براش تجویز کرد بعد دوماهگی هرکاریش کردم گریه کرد دیگه کلا شیرخشکی شد دقیقا ۱۶ روز بعدش پریود شدم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

خوبه ممنون دختر من زردی و افت وزن گرفت دکتر شیرکمکی براش تجویز کرد بعد دوماهگی هرکاریش کردم گریه کرد ...

اخی 😘😘

من شوهرم دس برنمیداره یکیم بزاریم بشه اروین تنها نمونه😐الان ها😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورت نشه شاید توهمه ولی احساس میکنم سمت راستم یه چیزی هست حس تهوع ام دارم اشتهام ندارم عین بار ...

عزیزم شما که تجربه بارداری داری دیگه چرا این حرفا رو میزنی؟!!! 

ینی همین الان نطفه ی بسته شده اونقد بزرگ شده که سمت راستت حسش میکنی؟! خودت میدونی حالت تهوع و کم اشتهایی میتونه بخاطر شرایط این فصل هم باشه و لزوماً علایم بارداری نیس! خودتم میدونی که همچین مواقعی برای اطمینان میشه از بی بی چک استفاده کرد نه اینکه با حدس و گمان پیش رفت!😜

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
اخی 😘😘 من شوهرم دس برنمیداره یکیم بزاریم بشه اروین تنها نمونه😐الان ها😐

😑

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

2790
2778
2791
2779
2792