2777
2789
میدونی سقط مکرر چیه؟ مگه مریضه الکی عمدی مکرر سقط کنه؟

فک کردم عمدی ميخاد سقط کنه آخه خالم ناخواسته باردار میشد و سقط میکرد تا الان سه سقط عمدی داشته 🤕😕😕😕

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😦😦😦چی میگین شما  منظورش اینه که جنینش مکرر سقط میشه یه دکتر میخواد ببینه مشکل چیه

آره الان فهمیدم... 🤦🏻‍♀️

خانم رنجبران،حسن زاده ، اکباتانی

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
بی شعور ،بی شخصیت انشالله خدا سرت بیاره که بفهمی خودش دوست نداره این اتفاق براش بیوفته و دست خودش ن ...

بنده خدا نمیدونست ی همچین چیزی وجود داره

شما هم یکم ب اعصابت مسلط باش

اگه از کاشت مو تجربه ای دارید لطفا بگید بهم دریغ نکنید🥺❤
بی شعور ،بی شخصیت انشالله خدا سرت بیاره که بفهمی خودش دوست نداره این اتفاق براش بیوفته و دست خودش ن ...

واااا ینی چی،🤕من از اسي معذرت خواهی کردم بابت پستم منظورشو نفهمیده بودم فک کردم ناخواسته باردار شده و ميخاد سقط کنه من اصلا از مشکلش خبر نداشتم... چون خالم هی ناخواسته حامله میشد و سقط میکرد عمدی.. 

فک کردم جریان اسي هم اینه.... 

[QUOTE=241370568]تا چن هفته میمونه[/QUOT۷ ۷ هفته و ۱۰ هفته و ۶ هفته داشتم بدون تشکیل قلب

منم دوتا سقط داشتم قلبشون تشکیل نمیشد حتی دومی مولاربودکلی سختی کشیدم تاتموم شد.

پیش دکترخوب بروکه انشالله مشکلتون حل میشه ونینی سالم داشته باشین

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
🥰🥰🥰

اسي عزیزم ببخشید حلال کن من واقعا نمیدونستم شما دستت خودت نیس و مشکل داری فک کردم مث بعضیا میخای عمدی سقط کنی 🥲😔

واقعا شرمنده....ان شاء الله خدا به زودی دامنتو سبز کنه یه نی نی تپلی و خوشگل بزاره تو بغلت 😘🥲

بنده خدا نمیدونست ی همچین چیزی وجود داره شما هم یکم ب اعصابت مسلط باش

بله واقعا نمیدونستم از اسي هم معذرت خواهی کردم 😭😭😭

رزاقیم من اصلا قبولش ندارم خیلی پولکیه خیلی 

من فعلا عارفی میرم، میگن خوبه ، ولی تو مطب خیلی برا مریض وقت صحبت نمیدن کلا پنج دقیقه ، هول هولکی ویزیت میشی ولی خیلی تعریف میکنن مریضاش . نمیدونم چیکار کنم . آخه پیش هر دکتری هم نمیشه رفت ، دکترای خوبم وقت نمیذارن