2777
2789
عنوان

🌸السلام علیک یا مولانا یا صاحب الزمان عج الله🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 10454 بازدید | 907 پست
دوستان خوبم چنتا سوال ازشون پرسیدم مثل اینکه شیوه و و روش سلوکی شما چیه ؟ خودتون این راه رو رفتین ؟ ...

دوست محترم قضاوت کردن در مورد کسی که نمیشناسین اصلا درست نیست، سادات جان جز خوبی در حق تک تک ماها کاری نکردن، هیچ وقت کسی و اجبار به انجام کاری یا ماندن در جمع نکرد همیشه بهترین مشوق ورفیق برامون بود ، هر وقت اومدن ودر جمعمون بودن باعث قوت قلب من بودن وازشون خیلی چیزها یاد گرفتم ،خواهش میکنم به حرفاتون فکر کنین.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
دوست محترم قضاوت کردن در مورد کسی که نمیشناسین اصلا درست نیست، سادات جان جز خوبی در حق تک تک ماها کا ...

خوب شما ایشونو میشناسین ولی من که تازه اومدم چه شناختی دارم ازشون و هر سوالی هم میپرسم جواب نداره ، بنظرم باید برای اعضای جدید وقت بیشتر بذارین که این دست سوءتفاهمات پیش نیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شما ایشونو میشناسین ولی من که تازه اومدم چه شناختی دارم ازشون و هر سوالی هم میپرسم جواب نداره ، ...

عزیزم اگه صبور میبودین جواب همه سوالاتتون رو خودتون میگرفتین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خوب شما ایشونو میشناسین ولی من که تازه اومدم چه شناختی دارم ازشون و هر سوالی هم میپرسم جواب نداره ، ...

داستان حضرت موسی ع وخضر ع رو چندین مرتبه بخونید گلم 

عزیزم ما باید در مقابل استادمون ادب رو رعایت کنیم

استاد به موقع جواب تک تک سوالات رو میدن 

اگر الان ترتیب نشیم چطور بعدا می تونیم در مقابل سخن های های حضرت عج سکوت کنیم وتحمل کنیم 

باید صبوری میکردین ایشون هر سوال و ابهامی بود برطرف میکردن ،همیشه از ما میخواستن صبور باشیم صداقت داشته باشیم وشجاعت.

داستان حضرت موسی ع وخضر ع رو چندین مرتبه بخونید گلم  عزیزم ما باید در مقابل استادمون ادب رو رع ...

خوب ببین عزیزم حرف شما درسته شما در طول زمان حالا مثلا یکسال از ایشون شناخت پیدا کردین و ایشون رو بعنوان استاد پذیرفتین و قلبتون در مقابل حرفه‌ای ایشون خاضع هست . اگر الان من بگم بیاید من رو بعنوان استاد قبول کنید چی میگید ؟!!!! 

من همونو به ایشون گفتم ، گفتم من شناختی ندارم بیشتر معرفی کنید خودتون و اهدافتون و .... ولی ایشون در جواب گفتن دوتا کاربری داری دروغ نگو ! 

خوب من که مطمئنم یک کاربری بیشتر ندارم احساس کردم شاید اون شایستگی که باید برای استادی ندارن و به شما هم هشدار دادم ! دیگه این تقصیر من نیست ضعف شماست که برای عضو جدید هیچ توضیح و تبیینی ندارید 

خوب ببین عزیزم حرف شما درسته شما در طول زمان حالا مثلا یکسال از ایشون شناخت پیدا کردین و ایشون رو بع ...

شما می تونید جایی که شک دارید شرکت نکنید

ما در طول زمان ایشون شناختیم باصبر باصبر نخواستیم یک شبه همه چیز روشن بشه 

صداقت معناهای متفاوتی داره فقط منظور به یک کاربری داشتن نبود

خوب ببین عزیزم حرف شما درسته شما در طول زمان حالا مثلا یکسال از ایشون شناخت پیدا کردین و ایشون رو بع ...

ما تعیین نمیکنیم که چه کسی شایستگی داره یا نداره

فقط خداوند هست که اراده میکنه 

حتی این گروه که فققط بخاطر حضرت مهدی عج الله دور هم جمع شدیم  خواست خداونده 

اونی ک شایستگی بالا رفتن علم و شرکت درکلاس ها نداشت ما بودیم  ن ایشون که شما اینطور دارید بهشون توهین میکنید

شما چه میدونید چققدر ایشون درین فضا برای کاربران وقت گذاشتن ؟  چققدر برای تک تک ما زحمت کشیدن ؟؟

چی عایدشون میشد؟ 

جز کار برای رضای خدا 

سادات جان هم ادمی نیستن ک ازخودشون تعریف کنند و بگن فلانم و چنانم ...

لطفا کمتر توهین کنید 

نمیخواید تمومش کنید؟؟؟ 

جای معذرت خواهی باز ادامه میدید عجبا

ماهم نیازی ب هشدار شما نداریم 

اتفاقا شما ب هشدار نیاز داری که یک جمع مهدوی رو ازهم پراکنده کردی 

امیدوارم یروز ازین کاری ک کردید پشیمون بشید .

السَّلامُ عَلیكَ يا رَبيعَ الأنامَ ونَضْرَةَ الأيّام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                                   بهار1402