2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از الان بهش فک میکنم گریه م میگیره    چون مادر شوهرم خیلی بهم فشار میاره

الهی 

اصلن باخبرشون نکن از اینکه دارین اقدام می‌کنین استرس خیلی بده ادمو بهم می‌ریزه بعدشم بسپار ب خدا همچی درست پیش می‌ره ایشالا

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
خارج شده ولی رنگش اول سفید بود بعد رنگش مایل به قهوه ای میزد نگران شدم عادیه قهوه ای باشه ؟

اوه قهوه ای نه تاحالا نشنیده بودم شاید عفونت خیلی شدیدی داری کاش بری دکتری چیزی خطرناکه

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
ینی رنگش باید سفید باشه  دکتر بهم گفته عفونت کم داری بهم داده معاینه شدم

اره منم بااینکه عفونت داشتم اما سفید خارج میشد مثل همونی ک تزریق کرده بودم داخل

الهی  اصلن باخبرشون نکن از اینکه دارین اقدام می‌کنین استرس خیلی بده ادمو بهم می‌ریزه بعدشم بسپ ...

همیشه می پرسه حامله نیستی فقط چند ماه اومدم سر خونه زندگیم ی جوری بهم نگاه میکنه انگار مجرمم     آدم خوبیه اما تو قضیه بارداری خیلی سخت گیره  

همیشه می پرسه حامله نیستی فقط چند ماه اومدم سر خونه زندگیم ی جوری بهم نگاه میکنه انگار مجرمم  & ...

اوایلش همینه دیگه حالا خوبه تو زیاد نمیخای منتظرش بزاری 

من قشنگ گذاشتم ۴ سال از ازدواجم گذشت بعدش اقدام کردم دیگ از رو رفته بود هی می‌گفت بچه بچه منم میگفتم کار و زندگی و مشغله دارم و سنم کمه 

ک دیگ تو ۲۴ سالگی حامله شدم 

زیاد رو نده سر این موضوع ها بنظرم اولی رو بیاری هی میخان تو هرچیزیش دخالت کنن ۱ سالش نشده میگن دومی رو بیار همیشه صدرصد دخالت دارن این مادر شوهرا

آزمایش پاپ اسمیر دادم یخورده لک بینی داشتم دو روزه نمیدونم شاید هم ازون بوده 

اهااااا خب پس بگو صدرصد بخاطر همونه منم بعد پاپ اسمیر لکه بینی داشتم عزیزم نگران نباش همونه ک باهاش خارج شده

آره واقعا 

ایشالا ک زودی ی دخملک خوشگل بپره توووو دلت و بشه تموم دلخوشیت