2777
2789
عنوان

دندونام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 42 پست
امپول بی حسی میزنه متوجه نمیشی بعدشم استامینوفن خوردم تا نفهمم دردش می ارزه تازه منی که وحشت داشتم ا ...

هزینش چقدر شد؟ارتودنسی

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه‌ی هیچ🤍🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ چه خوب.. ارتو کامل فاصله دندونارو از بین میبره؟؟؟ اخه من دندونام خیلی ریزه میگم شاید فاصلش بخاط ...

عزیزم شما اول ارتو کن فاصلشم خداروشکر کمه زود بهم وصل میشه بعد ارتو برو جراحی لثه بزرگ کن و سغیدش کن درست میشه عین کامپوزیت

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
هزینش چقدر شد؟ارتودنسی

من پارسال تموم شد هزینه ارتو ۷تومن جراحی ۱تومن الان نمیدونم انگار گرون شده

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
عزیزم شما اول ارتو کن فاصلشم خداروشکر کمه زود بهم وصل میشه بعد ارتو برو جراحی لثه بزرگ کن و سغیدش کن ...

میگم لثه اسیب نمیبینه جراحی بشه؟؟ همش بعدش درد نمیگیره؟ یا سوزش؟؟؟ یا اینکه تحلیل بره؟

میگم لثه اسیب نمیبینه جراحی بشه؟؟ همش بعدش درد نمیگیره؟ یا سوزش؟؟؟ یا اینکه تحلیل بره؟

ن هیچی من زخمش بعد سه روز خوب شد اسیبم نمیبینه البته تحقیق کن یه جراح لثه خوب پیداکن

من الان از ی دکتر قیمت گرفتم ارتو ۲۰ میلیون

یا خدااا چه گرون شده ولی ارزش داره 

چشمرنگی جون نیستت چند وقته بیا بگو ببینیم چکارا میکنی. چی شد آخر طلاق گرفتی؟

سلام عزیزدلم خوبی؟؟؟ دارم طلاق میگیرم...وکیل گفت چون هیچی نداره ارزش نداره بدویی دنبال مهریه..مهریمو بخشیدم و حق طلاق گرفتم باید برم دادخواست طلاق بدم

سلام عزیزدلم خوبی؟؟؟ دارم طلاق میگیرم...وکیل گفت چون هیچی نداره ارزش نداره بدویی دنبال مهریه..مهریمو ...

از اونجایی که حسم خیلی قویه. حسم میگه لیاقتت خیلی بیشتر از ایناست ان شاءالله تو زندگی و مسائل آینده موفق باشی و خوشبخت گلم . ما رو بیخبر نزار از حال و احوالت💗💖

از اونجایی که حسم خیلی قویه. حسم میگه لیاقتت خیلی بیشتر از ایناست ان شاءالله تو زندگی و مسائل آینده ...

دورت بگردم مرسی عزیزم هروقت تاپیک جدید زدم تگت میکنم حتما توام موفق باشی مهربونم