2777
2789
عنوان

سگ های ولگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 30 پست
بس که مردم غذا میدن به سگها . تعادل محیط زیست به هم خورده

آره واقعا منکه میدیدم هرکی با ۲۰میلو گوشت کنار خیابونا داره به سگا غذا میده نوازشش میکنه اینام یه چیزی یاد گرفتن من آدم میشناسم که شبی ۴۰۰مرغ می‌خره برا گربه ها خیابونی انگار از ازل این بهشون غذا میداد تا این سال 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
وای منم  بعضی شبا با صدای دعواشون بیدار میشم تپش قلب میگیرم

خیلی وحشتناکه بسکه زاد ولد کردن ما پنجره باز میکنیم پشت پنجره خوابن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خطرناک ولی متاسفانه بعضی ها متوجه خطرش نیستن سوای بیماری هایی هم که به انسان منتقل می‌کنن

یع چیزی به گوششون خورده همه شدن دوستدار حیوانات

خیلی وحشتناکه بسکه زاد ولد کردن ما پنجره باز میکنیم پشت پنجره خوابن

طفلی اونایی که بچه کوچیک دارن

خانوما خواهشا مراقب بچه هاتون باشین خدایی نکرده اتفاقی بیفته اون بچه کلی آسیب روحی میبینه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
طفلی اونایی که بچه کوچیک دارن خانوما خواهشا مراقب بچه هاتون باشین خدایی نکرده اتفاقی بیفته اون بچه ...

بچه ها من حتا تو حیاط م نمیرن چه برسه به خیابون آره خیلی وحشتناک شده به نظر من بودن گربه ها واجبتره حداقل موشارو میگیرن 

آره واقعا منکه میدیدم هرکی با ۲۰میلو گوشت کنار خیابونا داره به سگا غذا میده نوازشش میکنه اینام یه چی ...

خیلی فکر میکنن کار خوبی میکنن در صورتی که کاملا برعکسه کلی به اون حیوون آسیب میزنن با این خود خواهیشون... عوض اون ببر بده چهار تا بدبخت بیچاره که شب گرسنه سر رو بالش میزارن نه اینکه تو کار طبیعت دخالت کنی 

خیلی فکر میکنن کار خوبی میکنن در صورتی که کاملا برعکسه کلی به اون حیوون آسیب میزنن با این خود خواهیش ...

آره والا راست میگی به نظر به اینا میگن تازه به دوران رسیده 

ن بابا داخل شهر .. چطور نگیم آخه وقتی حمله میکنن چند وقت پیش تلویزیون یه جوون نشون داد که سگ ها خورد ...

واقعا خوردنش😱

من مسیر مدرسم همیشه پر از سگ وحشی بود هنوزم کابوسشون و میبینم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

واقعا خوردنش😱 من مسیر مدرسم همیشه پر از سگ وحشی بود هنوزم کابوسشون و میبینم

آره مستند دومینو قسمت اولش بود فک کنم ببین بیچاره خانوادش... میرفته حاشیه شهر بهشون غذا می‌داده آهنگ میزده

آره مستند دومینو قسمت اولش بود فک کنم ببین بیچاره خانوادش... میرفته حاشیه شهر بهشون غذا می‌داده آهنگ ...

خخخخخ الکی میگن سگ وفاداره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ن بابا داخل شهر .. چطور نگیم آخه وقتی حمله میکنن چند وقت پیش تلویزیون یه جوون نشون داد که سگ ها خورد ...

بدون که یا اون بچه یه کرمی ریخته بوده اذیتش کرده که اونطوری کرده وگرنه سگ همینطوری کسی رو که نمیگیره ...

یه بعضی ادمای نجس دمشونو میبرن تا وحشی شن :)💔

وقتی ما جنگل زدایی کردیم و زیستگاه حیوونایی مثل سگ رو خراب کردیم ، فکر میکنیم اونا اوندن تو محیط زندگی ما ولی دراصل ما رفتیم تو محیط زندگی اونا:)

فکر کن این سگای ولگرد حتی آب ندارن که بخورن داخل شهر...

مجبورن اب جوب و فاضلاب رو بخورن!

همین درحقشون کلی ظلمه لطفا زنگ نزن که بیان بکشنشون:))

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
خخخخخ الکی میگن سگ وفاداره

ن عزیزم خانوادشو همسایه ها هم صحبت کردن بعلاوه شما فرض کن اون دروغ اون همه. خبر که پخش شد بچه رو سگ خورده بود تو بیرجند اگه اشتباه نکنم اون چی؟ تو همین تاپیکم یه خانم گف تو اهواز هم چنین اتفاقی افتاده و کم نیستن که بشه کتمان کرد.. سگ هم حیوان درنده هست و اون وفاداریشم واسه صاحبشه نه اهالی کوچه محله

ن عزیزم خانوادشو همسایه ها هم صحبت کردن بعلاوه شما فرض کن اون دروغ اون همه. خبر که پخش شد بچه رو سگ ...

نه نمیگم شما دروغ میگی منظورم این بود این که بهشون غذا میداده چرا خوردنش همیشه که میگفتن سگ وفاداره

ن عزیزم خانوادشو همسایه ها هم صحبت کردن بعلاوه شما فرض کن اون دروغ اون همه. خبر که پخش شد بچه رو سگ ...

خودم یه کلیپ دیدم سگ ها به یه پسر بچه حمله کرده بودن مادرش نجاتش داد

بدون که یا اون بچه یه کرمی ریخته بوده اذیتش کرده که اونطوری کرده وگرنه سگ همینطوری کسی رو که نمیگیره ...

عزیزم منم اول فکر میکردم سگ بیخود به کسی کاری نداره ولی وقتی رفتم شرح وقایع رو خوندم متوجه شدم قضیه اونطور که ما فکر می‌کنیم نیست الزاما .خودمم تو خیابان مورد آزار سگ قرار گرفتم با اینکه کاری به کارش نداشتم و خیلی ها توشرایط مشابه خودم دیدم..اینکه زیستگاهشون تخریب شده تقصیر من شهروند نیست که بیام تاوان پس بدم شهرداری فقط اگه مجبور بشه سگ رو می‌کشه و الا اصولاً باید زنده گیری بشن تو یه محیط خارج شهر نگهداری بشن.. زیستگاه همه حیوانات تخریب شده نه فقط سگ ها اینکه ما میایم تو شهر به سگ ها جا و غذا میدیم باعث میشیم سرسام آور جمعیتشون زیاد بشه و جمعیت سایر موجودات بیوفته تو خطر.. همین پلنگ مازندران که نسلش تو انقراضه یکی از مهمترین دلایلش سگ ها هستن چون انقد جمعیتشون زیاده که نمی‌زارن چیزی واسه بقیه حیوانات باقی بمونه تو شهر هم که معضلات خودشون رو دارن... پس به جای تعصب های بی جا بهتره یکم دیدمون رو وسیع تر کنیم... اگه نگرانشون هستین بزارین شهرداری زنده گیری و عقیم سازی کنه و خارج شهر رهاشون کنه داخل شهرم غذا ندین که موندگار بشن و بیان پسماند و فاضلاب شهر  بخورن و مریض بشن ..البته شهرداری ما انقد بی مسیولیت هستن که نگران نباشید هیچ کاری نمیکنن